ΑΕΚ: Ο Γαλανόπουλος ακολούθησε μέρος του προγράμματος, εκτός με Ολυμπιακό Μάνταλος και Άμραμπατ

ΑΕΚ: Ο Γαλανόπουλος ακολούθησε μέρος του προγράμματος, εκτός με Ολυμπιακό Μάνταλος και Άμραμπατ

Newsroom
ΑΕΚ: Ο Γαλανόπουλος ακολούθησε μέρος του προγράμματος, εκτός με Ολυμπιακό Μάνταλος και Άμραμπατ

bet365

Ο Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησε έπειτα από αρκετό χρονικό διάστημα μέρος του προγράμματος στην προπόνηση της ΑΕΚ. Ενοχλήσεις για Σιμάνσκι και Τζαβέλλα, συμπλήρωσαν κάρτες Άμραμπατ και Μάνταλος.

Μετά την ήττα με 3-2 από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης που έβγαλε εκτός την Ένωση εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων ενόψει της επόμενης σεζόν, περίπου 150 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν έξω από το προπονητικό κέντρο των Σπάτων έπειτα από την άφιξη της αποστολής από τη Θεσσαλονίκη, για να εκφράσουν την οργή τους.

Η επόμενη μέρα (15/05) βρίσκει την ΑΕΚ να ξεκινάει την προετοιμασία της, με το κλίμα βαρύ, ενόψει της τελευταίας αναμέτρησης της φετινή σεζόν, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (17/05, 20:00).

Στην προπόνηση της Κυριακής (15/05) που διεξήχθη στα Σπάτα. ο Ντάμιαν Σιμάνσκι ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Οπως επίσης θεραπεία έκαναν ο Γιώργος Τζαβέλλας, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, και οι Όγκνιεν Βράνιες, Ντάρκο Γέβτιτς.

Από την άλλη έπειτα από αρκετό χρονικό διάστημα, ο Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Άρη έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Από εκεί και πέρα, οι Νορντίν Άμραμπατ και Πέτρος Μάνταλος συμπλήρωσαν τέσσερις κάρτες και δεν θα αγωνιστούν στο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».

Οι «κιτρινόμαυροι» ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα της Δευτέρας (16/05, 17:00).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα