AEK: Οπαδοί της Ένωσης στα Σπάτα!

AEK: Οπαδοί της Ένωσης στα Σπάτα!

Newsroom
AEK: Οπαδοί της Ένωσης στα Σπάτα!

bet365

Σύμφωνα με μαρτυρίες, περίπου 150 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν έξω από το προπονητικό κέντρο των Σπάτων έπειτα από την άφιξη της αποστολής από τη Θεσσαλονίκη.

Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ μετά την ήττα με 3-2 από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης που «πετάει» την Ένωση εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων ενόψει της επόμενης σεζόν.

Η δυσαρέσκεια που υπάρχει στον κόσμο της ομάδας είναι πολύ μεγάλη και μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες περίπου 150 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν έξω από το προπονητικό κέντρο των Σπάτων για να εκφράσουν την οργή τους.

Η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη στη 01:00 και από το «Ελ. Βενιζέλος» κατευθύνθηκε στα Σπάτα προκειμένου τα μέλη της να πάρουν τα αυτοκίνητά τους και να επιστρέψουν σπίτια τους.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ φέρεται να ζητούσαν εξηγήσεις για το αγωνιστικό «ναυάγιο», ενώ υπήρχε παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες βοηθούσαν τους παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας να αποχωρήσουν για να μην υπάρξουν «παρατράγουδα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα