ΑΕΚ: Θλάση και τέλος η σεζόν για Αραούχο!

ΑΕΚ: Θλάση και τέλος η σεζόν για Αραούχο!

Κώστας Τόπας
ΑΕΚ: Θλάση και τέλος η σεζόν για Αραούχο!

bet365

Ο Σέρχιο Αραούχο υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση στον αριστερό προσαγωγό, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν.

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι στην ΑΕΚ για τον τραυματισμό που υπέστη ο Σέρχιο Αραούχο. Ο 30χρονος Αργεντινός επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό την Τετάρτη (27/04) και σήμερα (28/04) υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Τα αποτελέσματα ωστόσο δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικά, καθώς διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί ξανά σε ματς της τρέχουσας σεζόν. Βέβαια, τα πάντα θα φανούν από το πως θα εξελιχθεί η αποθεραπεία του.

Ετσι για το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ θα έχει μοναδικό φορ τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΣ, στα Γιάννενα, αγωνίστηκε με ειδικά γυαλιά. Τελευταία φορά που ο Ιρανός κατέγραψε 90λεπτο ήταν στις 20 Φεβρουαρίου με αντίπαλο ξανά τον ΠΑΣ, αλλά στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση της Πέμπτης (28/04) ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος γυμνάστηκαν ατομικά. Οι «κιτρινόμαυροι» ανανεώσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Παρασκευής (29/04, 11:30).

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα