Κριχόβιακ: «Βρίσκομαι σε μία φανταστική ομάδα, θα δούμε τι θα συμβεί»

Κριχόβιακ: «Βρίσκομαι σε μία φανταστική ομάδα, θα δούμε τι θα συμβεί»

Newsroom
Κριχόβιακ: «Βρίσκομαι σε μία φανταστική ομάδα, θα δούμε τι θα συμβεί»

bet365

Ο Πολωνός μέσος έπλεξε το εγκώμιο της Ενωσης και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το μέλλον του στους «κιτρινόμαυρους».

Στην αξία της νίκης (3-0) που έκανε η ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε ο Κριχόβιακ μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ. Οπου παράλληλα ο μίλησε και για το μέλλον του, όπου ο διεθνής Πολωνός χαφ άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά αφού είπε τα καλύτερα για την Ενωση και τους φίλους της. «Πάντα όταν κερδίζεις είσαι χαρούμενος. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε μπροστά στον κόσμο μας, γιατί στα τελευταία ματς παίζαμε καλά αλλά δεν παίρναμε τη νίκη. Θα παλέψουμε ως το τέλος για να 'βγούμε' στην Ευρώπη. Είμαστε ανυπόμονοι για το παιχνίδι με τον Αρη και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε. «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ. Παίζω ποδόσφαιρο και αυτό είναι το σημαντικό για εμένα. Βρίσκομαι σε μία φανταστική ομάδα που θέλει να παίξει στην Ευρώπη. Παίζω μπροστά σε φανταστικούς φιλάθλους. Το νέο γήπεδο θα είναι έτοιμο τη νέα σεζόν, οπότε μιλάμε για ένα εξαιρετικό πρότζεκτ. Ολα είναι πιθανά για το μέλλον μου, θα δούμε τι θα συμβεί», ήταν τα λόγια του.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα