Καμαρά: «Ήταν μια εξιλέωση για μένα»

Καμαρά: «Ήταν μια εξιλέωση για μένα»

Newsroom
Καμαρά: «Ήταν μια εξιλέωση για μένα»

bet365

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θυμήθηκε την αποβολή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό κα αναφέρθηκε σε μια.. εκδίκηση που ήθελε να πάρει από τον εαυτό του.

Ο Μαυριτανός επιθετικός του Άρη πέτυχε το γκολ που χάρισε στους «κίτρινους» τη νίκη μέσα στην Τούμπα και μιλώντας στα κανάλια Novasports θυμήθηκε την αποβολή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, γιατί κάναμε ευτυχισμένους τους οπαδούς μας, προσωπικά όμως είμαι χαρούμενος για την ομάδα μου γιατί ήθελα να επανορθώσω για ένα λάθος που είχα κάνει και είχε στοιχίσει στην ομάδα. Πετυχαίνοντας το γκολ που έκρινε τον αγώνα, νιώθω ότι επανόρθωσα κι έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση», είπε.

Ρωτήθηκε για το αν αυτή η άποψη στοιχειοθετεί συγνώμη προς τους συμπαίκτες του. «Δεν απολογούμαι, νιώθω όμως ότι εξιλεώθηκα για εκείνη την κόκκινη κάρτα που πήρα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, είμαι όμως και άνθρωπος και μπορεί κάποιες φορές να ξεφύγω. Έκανα λάθος. Με τον Παναθηναϊκό ήθελα πολύ να σκοράρω κι έγινε αυτό που έγινε. Πλέον νιώθω καλύτερα. Σήμερα για παράδειγμα ήμουν πολύ συγκεντρωμένος γιατί στις πολλές φάσεις που δημιουργήθηκαν είχα το μυαλό μου να αποφύγω την κίτρινη κάρτα. Αυτό που αποδείχθηκε στο παιχνίδι είναι ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα όταν παίζει κατ’ αυτόν τον τρόπο».

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ξεκαθάρισε ότι για τον ίδιο δεν έχει καμία σημασία το ότι σκόραρε στο παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. «Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος. Πάντα προσπαθώ να σκοράρω χωρίς αυτό να σημαίνει ότι νιώθω αφόρητη πίεση για να το κάνω. Μπορεί να βγάλω μια ασίστ σαν την καταπληκτική πάσα που πήρα σήμερα στη φάση του γκολ», απάντησε και ρωτήθηκε για τον αγώνα με την ΑΕΚ. «Αυτό είναι το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να υπερασπιστούμε το δικό μας project κάνοντας σωστά τη δουλειά μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα