Στάνκοβιτς: «Να κερδίσουμε και τα τρία επόμενα ματς»

Στάνκοβιτς: «Να κερδίσουμε και τα τρία επόμενα ματς»

Newsroom
 Στάνκοβιτς: «Να κερδίσουμε και τα τρία επόμενα ματς»

bet365

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ έδωσε το «σύνθημα» στους «κιτρινόμαυρους» για το απόλυτο μέχρι το φινάλε.

Το «σύνθημα» ώστε η ΑΕΚ να κάνει το απόλυτο (3χ3) μέχρι το φινάλε έδωσε ο Στάνκοβιτς, λίγο μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ. «Θα πρέπει να κερδίσουμε και τα τρία ματς που απομένουν. Πρέπει να τα δούμε ξεχωριστά και να νικήσουμε, να νικήσουμε, να νικήσουμε, αρχής γενομένης την Τετάρτη κόντρα στον ΠΑΣ. Τον κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι, πρέπει να το κάνουμε και τώρα. Και γενικά πρέπει επιτέλους να κερδίζουμε στην έδρα μας», είπε αρχικά ο γκολκίπερ των «κιτρινόμαυρων» στην Cosmote TV.

Και συνέχισε για την αναμέτρηση με τους «πράσινους». «Ηταν ένα πολύ κακό παιχνίδι. ουσιαστικά δεν κάναμε ευκαιρία, εκτός από το δοκάρι. Όταν δεν κάνεις ευκαιρίες δεν μπορείς να κερδίσεις. Και μάλιστα απέναντι στον Παναθηναϊκό, κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα