Σιμάνσκι: «Να τελειώνουμε τις φάσεις» (vid)

Σιμάνσκι: «Να τελειώνουμε τις φάσεις» (vid)

Newsroom
Σιμάνσκι: «Να τελειώνουμε τις φάσεις» (vid)

bet365

Ο Πολωνός χαφ της ΑΕΚ στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες που είχαν οι «κιτρινόμαυροι» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το «σύνθημα» για την επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ έδωσε ο Σιμάνσκι, λίγο μετά τη «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησε η Ενωση στον Παναθηναϊκό. «Ειχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Τελείωσε το ματς 0-0. Πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις και να επιβιώσουμε στα επόμενα παιχνίδια», ανέφερε αρχικά ο Πολωνός χαφ στην Cosmote TV.

Και μετά ρωτήθηκε αν υπήρχε άγχος. «Οχι δε νομίζω ότι είχαμε άγχος. Είχαμε μιλήσει πριν το ματς, ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Επρεπε να σκοράρουμε. Το ποδόσφαιρο μερικές φορές δεν σε βοηθάει, είχαμε ένα άτυχο παιχνίδι».

Κλείνοντας του μεταφέρθηκε το γεγονός πως η Ενωση δεν κερδίζει στο ΟΑΚΑ. «Δεν γνωρίζω γιατί συμβαίνει αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να έχουμε δυνατή αυτοπεποίθηση, να μη τα παρατάμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και το επόμενο ματς να είναι θετικό για εμάς».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα