Οφρυδόπουλος: «Ήμασταν πιο επιθετικοί, αλλά δεν λέει κάτι αυτό» (vid)

Οφρυδόπουλος: «Ήμασταν πιο επιθετικοί, αλλά δεν λέει κάτι αυτό» (vid)

Newsroom
Οφρυδόπουλος: «Ήμασταν πιο επιθετικοί, αλλά δεν λέει κάτι αυτό» (vid)

bet365

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, παραδέχτηκε ότι η ομάδα του και ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξαν καλά και η εξήγηση που έδωσε ήταν όσα διακυβεύονταν.

Μετά το 0-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ανέφερε:

«Σίγουρα δεν έγινε ποιοτικό παιχνίδι σήμερα. Η κρισιμότητα του ματς και όσα διακυβεύονται έφερε την ποιότητα σε δεύτερη μοίρα, γιατί καλό ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε. Οι δύο ομάδες πρόσεξαν ιδιαίτερα την άμυνά τους. Το μοναδικό διάστημα που ήταν εκτός του τακτικού κομματιού ήταν το τελευταίο τέταρτο-εικοσάλεπτο που άνοιξε πολύ το παιχνίδι.

Νομίζω ήμασταν πιο επιθετικοί, αλλά δεν λέει κάτι αυτό. Ήταν ένας βαθμός, δεν μπορέσαμε να κλείσουμε τη διαφορά που υπάρχει μέχρι στιγμής και πάμε στο αμέσως επόμενο παιχνίδι».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα