Γιαννούλης σε Κοροβέση: «Σε ευχαριστώ για τα όσα μου έχεις προσφέρει στο δωμάτιο»

Γιαννούλης σε Κοροβέση: «Σε ευχαριστώ για τα όσα μου έχεις προσφέρει στο δωμάτιο»

Newsroom
 Γιαννούλης σε Κοροβέση: «Σε ευχαριστώ για τα όσα μου έχεις προσφέρει στο δωμάτιο»

bet365

Ο αρχηγός του ΟΦΗ εξήγησε γιατί έδωσε το περιβραχιόνιο στον 31χρονο αριστερό μπακ που «αποχαιρέτησε» σήμερα το «Γεντί Κουλέ».

Σε μία όμορφη σκηνή «πρωταγωνίστησαν» σήμερα οι Γιαννούλης και Κοροβέσης, κατά τη διάρκεια του 1-0 που επικράτησε ο ΟΦΗ του Αστέρα Τρίπολης, που ήταν και το τελευταίο του δεύτερου στο Ηράκλειο με τη φανέλα των γηπεδούχων. Οταν λοιπόν πέρασε ως αλλαγή ο πρώτος του έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού θέλοντας να τον τιμήσει για την προσφορά του στην ομάδα και μετά μίλησαν στην Cosmote TV για τα όσα συνέβησαν. «Από σεβασμό του έδωσα το περιβραχιόνιο. Εχει προσφέρει πολλά ο Νίκος και έπρεπε να το κάνω. Ηταν σαν ένα ευχαριστώ για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα αλλά και σε εμένα στο δωμάτιο (σ.σ.γέλια)», ανέφερε ο Γιαννούλης.

Και μετά το λόγο πήρε ο 31χρονος αριστερός μπακ. «Είναι πολλά τα συναισθήματα, πολλές οι στιγμές. Υπήρχε συγκίνηση, πριν μπω αλλαγή και όταν μπήκα χάρηκα με την κίνηση του Κώστα. Τον σέβομαι κι εγώ. Κι εγώ θα έκανα αυτή την κίνηση. Υπάρχει αλληλοσεβασμός. Μία καλή ομάδα ξεκινάει από το καλό κλίμα. Ο ΟΦΗ έχει πολύ καλά παιδιά. Αυτό φαίνεται από τις συμπεριφορές. Πιστεύω πως φέτος το είχαμε σε τεράστιο βαθμό».

Κλείνοντας ο έμπειρος αμυντικός από την πλευρά του συμπλήρωσε ότι «το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το παιχνίδι. Είναι όλα. Είμαστε οικογένεια, έχουμε καλούς χαρακτήρες. Κάνουμε φίλους εδώ και αυτό μας κράτησε στα δύσκολα».

Μάλιστα όλοι οι παίκτες της ομάδας έβγαλαν μετά το παιχνίδι μία αναμνηστική φωτό με τον Κοροβέση.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα