ΟΦΗ: Το τελευταίο παιχνίδι του Κοροβέση στο «Γεντί Κουλέ»

ΟΦΗ: Το τελευταίο παιχνίδι του Κοροβέση στο «Γεντί Κουλέ»

ΟΦΗ: Το τελευταίο παιχνίδι του Κοροβέση στο «Γεντί Κουλέ»

bet365

Ο Νίκος Κοροβέσης, ο οποίος αποχωρεί από τον ΟΦΗ, έδωσε την Κυριακή (8/5) το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Ηρακλείου, έχοντας συμπληρώσει 109 ματς σε τέσσερα χρόνια.

Στο 71ο λεπτό του αγώνα ΟΦΗ - Αστέρας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play outs, ο Νίκος Κοροβέσης αντικατέστησε τον Χουάν Νέιρα. Εκείνη τη στιγμή, ακούστηκε από τα μεγάφωνα του «Γεντί Κουλέ» το εξής μήνυμα:

«Φίλες και φίλοι του ΟΦΗ,

Ας δώσουμε όλοι το πιο δυνατό μας χειροκρότημα στο Νίκο Κοροβέση, ο οποίος σήμερα φοράει για τελευταία φορά τη φανέλα της ομάδας μας σε εντός έδρας αγώνα. Ο Κοροβέσης συμπληρώνει 109 συμμετοχές στα 4 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα μας. Νίκο σ’ ευχαριστούμε που τίμησες τη φανέλα του ΟΦΗ! Θα είσαι πάντα μέλος της οικογένειάς μας».

Ο 31 ετών ποδοσφαιριστής, μάλιστα, έδωσε το τελευταίο του ματς στο γήπεδο του ΟΦΗ ως αρχηγός, αφού κατά την είσοδό του ο Κώστας Γιαννούλης του έδωσε το περιβραχιόνιο.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα