ΠΑΟΚ: Με Ολιβέιρα στην ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΣ (vid)

ΠΑΟΚ: Με Ολιβέιρα στην ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΣ (vid)

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα παίρνει φανέλα βασικού για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του από τον σοβαρό τραυματισμό και ξεκινάει στους «Ζωσιμάδες» για τον ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει και πάλι πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Στα πολλά προβλήματα που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα προστέθηκαν κι αυτά των Λύρατζη (έμεινε εκτός γιατί είχε κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο) Άντρια Ζίβκοβιτς (δεν αισθανόταν καλά μετά την ίωση που είχε τις προηγούμενες μέρες).

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τον Πασχαλάκη (51η συμμετοχή στη σεζόν) κάτω από τα δοκάρια, με τετράδα στην άμυνα τους Σάστρε, Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ. Οι δύο εσωτερικοί μέσοι θα είναι οι Κούρτιτς - Τσιγγάρας, με τους Τέιλορ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Ολιβέιρα στην επιθετική γραμμή.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα