Κυριάκος: «Μάθαμε απ' τα λάθη μας, η Ευρώπη έκανε πετυχημένη τη φετινή χρονιά»!

Κυριάκος: «Μάθαμε απ' τα λάθη μας, η Ευρώπη έκανε πετυχημένη τη φετινή χρονιά»!

Κυριάκος: «Μάθαμε απ' τα λάθη μας, η Ευρώπη έκανε πετυχημένη τη φετινή χρονιά»!

bet365

Ευρώπη, τελικός Κυπέλλου, πορεία στην Ελλάδα με 54 παιχνίδια μέχρι σήμερα, μεταγραφές, σχεδιασμός, Ιβάν Σαββίδης, Προεδρικό Διάταγμα και άλλα πολλά... Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις για πολλά και σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.

O Κυριάκος Κυριάκος είχε καιρό να τοποθετηθεί δημοσίως για τα ζητήματα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ. «Δεν υπάρχει πάντα λόγος να βγαίνεις να μιλάς. Η χρονιά είναι ατελείωτη και… ψυχολογικό τρενάκι τρόμου από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα. Ευτυχώς τώρα είμαστε στην ευθεία του τρένου, λίγο ανηφορική, αλλά ευθεία», υποστήριξε μιλώντας στο City Of Primo 106.1, χαρακτηρίζοντας τη φετινή σεζόν, «μια χρονιά με εντάσεις, που ξεκίνησε με πολύ μεγάλη εσωστρέφεια, μία χρονιά όπου υπήρχαν πολλά δύσκολα γεγονότα προς διαχείριση». Και σε τέτοιες περιόδους, εννοείται, οι δημόσιες τοποθετήσεις δεν είναι πάντα αυτές που λύνουν πάντα τα προβλήματα, «πολλές φορές τα δημιουργούν κιόλας, ειδικά όταν υπάρχει μια καχυποψία, μία εσωστρέφεια, μία εσωτερική ένταση που χρειάζεται να κατευναστεί πριν να μπορέσεις να τοποθετηθείς, ουσιαστικά και ειλικρινά για κάποια ζητήματα. Είναι κάποιες φορές που περιμένεις να πέσουν οι τόνοι και μετά να πεις κάποιες αλήθειες».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ότι στην Τούμπα έμαθαν από τα φετινά λάθη που άφησαν την ομάδα πίσω στο κομμάτι του πρωταθλητισμού, ενώ όπως είπε στόχος μας στις αρχές της προετοιμασίας είναι να έχουμε έτοιμο το 90% του ρόστερ!

«Σήμερα η ομάδα δεν έχει υπογράψει κανέναν. Με την τυπική έννοια δεν υπάρχει μεταγραφή. Υπάρχουν δύο άξονες, αυτός των ανανεώσεων και των προσθηκών. Υπάρχει στόχος να είναι η ομάδα έτοιμη στην αρχή της προετοιμασίας. Δε θα πάμε για να ικανοποιήσουμε την κοινή γνώμη, αλλά να ικανοποιήσουμε τον προπονητή μας και τον άνθρωπο που επιφορτίστηκε με αυτό. Πιστεύω ότι στην αρχή της προετοιμασίας η ομάδα θα έχει καλύψει το 90% του ρόστερ της».

«Η Ευρώπη έκανε πετυχημένη τη χρονιά»

Από το περσινό καλοκαίρι της μεγάλης εσωστρέφειας ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε στους «8» μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, η φετινή πορεία στο Europa Conference League είναι η καλύτερη στην 96χρονη ιστορία του Συλλόγου, έχει προκριθεί για πέμπτη φορά τα έξι τελευταία χρόνια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και αποδεδειγμένα είναι η μία από τις δύο καλύτερες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια. «Θεωρώ ότι η χρονιά έτσι όπως ξεκίνησε, είναι μια καλή χρονιά για τον ΠΑΟΚ. Η Ευρώπη την κάνει καλύτερη χρονιά από τα συνηθισμένα των τελευταίων ετών. Η Ευρώπη ήταν κάτι επειδή ήταν κάτι ξεχωριστό που επιτεύχθηκε φέτος. Όλοι είδαν και όσοι δεν είχαν την ίδια άποψη ότι τα ευρωπαϊκά ματς είναι αυτά που και την αυτοπεποίθηση δημιουργούν και την ομάδα εκπαιδεύουν περισσότερο, γιατί πρέπει να ανταπεξέλθεις σε διαφορετικά είδη ποδοσφαίρου, με υψηλού επιπέδου ομάδες. Νομίζω ότι αυτό ήταν που κάνει τη διαφορά φέτος και φυσικά, όλοι μας έχουμε μια τρέλα πια, όταν πηγαίνουμε σε τελικούς να του κερδίζουμε», είπε ο Κυριάκος Κυριάκος.

«Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να κρίνεις μία πραγματικότητα. Η μία είναι η επίτευξη των στόχων. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα στόχων, ειδικά τα τελευταία 5-6 χρόνια, είναι ξεκάθαρα μια ομάδα πρωταθλητισμού, είναι ξεκάθαρα μέσα στις δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και διεκδικεί τους στόχους που οφείλει να διεκδικεί, μία από τις δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ διεκδικούν τίτλους τα τελευταία χρόνια», εξήγησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «Η επίτευξη στόχων, τόσο εγχώρια όσο και στην Ευρώπη, είναι αυτή που ουσιαστικά, αποτυπώνει πόσο καλά πήγε, ο σχεδιασμός και η χρονιά. Για μια διοίκηση, για μια ομάδα έχει πολύ μεγάλη σημασία και η δυναμική του πράγματος. Μία χρόνια μπορεί να είναι πετυχημένη και χωρίς να πάρεις τίτλο, αν η απόσταση ανάμεσα σε δεύτερο και πρώτο έχει μειωθεί τόσο, ώστε να ξεκινάς την επόμενη σεζόν διεκδικώντας επί ίσοις όροι ξανά τους εγχώριους τίτλους. Επί της ουσίας, οι τελικοί, τα νοκ-άουτ παιχνίδια είναι και λίγο συγκυριακοί στόχοι. Στόχο μπορείς να βάλει τον τελικό ή τα ημιτελικά, το αποτέλεσμα τους όμως, έχει τόσες πολλές παραμέτρους που δε μπορείς να πεις αν όλα πήγαν στραβά σε μία χρονιά, επειδή πήγε δοκάρι και έξω ή όλα πήγαν καλά, γιατί πήγε δοκάρι και μέσα. Κρίνονται ο τρόπος με τον οποίο έφτασες εκεί, κρίνεται ο τρόπος με τον οποίο έγινε η διαχείριση του υλικού, αν πήρε πολλά πράγματα από τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, αν εξέλιξες ποδοσφαιριστές, αν δημιούργησες υπεραξίες. Υπάρχουν κι άλλοι, πολλοί παράπλευροι στόχοι, για να κριθεί διοικητικά μια σεζόν αν είναι πετυχημένη ή αποτυχημένη».

Το σχέδιο της αυτάρκειας και ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Την τελευταία διετία, μετά την κατάκτηση του νταμπλ, έχει μπει στο τραπέζι εκ νέου η προσπάθεια του Ιβάν Σαββίδη για έναν αυτάρκη ΠΑΟΚ.

«Η αλήθεια είναι ότι μετά το πρωτάθλημα του 2019 και με δεδομένο ότι υπήρχε τότε και ένα πολύ αυστηρό πλαίσιο του FFP, βάλαμε έναν όρο στο τραπέζι, το οποίο θέλαμε να τον καταλαβαίνει και να τον αγκαλιάσει ο κόσμος, που ήταν ο οικονομικός εξορθολογισμός. Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να έχει πολύ υψηλό μπάτζετ, εξακολουθεί να είναι πρώτος-δεύτερος, ανάλογα τη χρονιά, στην Ελλάδα, εξακολουθεί να κάνει πολλές μεταγραφές, εξακολουθεί να δίνει πολύ μεγάλα συμβόλαιο, τα οποία σε σχέση με τον τρίο και τον τέταρτο έχουν πολύ μεγάλη απόσταση στο μέσο όρος τους. Είναι μία ακριβή ομάδα που στηρίζεται στο πάθος που έχει ο ίδιος ιδιοκτήτης για αυτή. Δε στηρίζεται ακριβώς στον οικονομικό ορθολογισμό, ωστόσο προσπαθήσαμε να βάλουμε αυτόν τον όρο στο τραπέζι γιατί έπρεπε να καταλάβει και ο κόσμος ότι δε μας επιτρέπεται να κάνουμε ό,τι μας καπνίσει στα οικονομικά δεδομένα. Πρέπει να έχουμε πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο».

Η εμπιστοσύνη στους έμπειρους ποδοσφαιριστές παραμένει σημαντικός παράγοντας στον σχεδιασμό και τη λειτουργία της ομάδας.

«Αν μπορούμε να παίρνουμε πράγματα από παίκτες που μπορούμε, γιατί να μην τα πάρουμε; Πρέπει να κρίνουμε αν μας κάνει σε μισά παιχνίδια να είναι υψηλού επιπέδου και να το πλαισιώσουμε με έναν άλλο για τα άλλα μισά. Προφανώς ο ΠΑΟΚ έχει ελλείψεις, προφανώς δεν έκανε κάποια πράγματα σωστά το καλοκαίρι, σήμερα όμως, μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά που φαίνεται ατελείωτη με τις συναισθηματικές διακυμάνσεις, έχει αποκτήσει ένα μέταλλο που μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το επόμενο πρωτάθλημα», εξήγησε ο Κυριάκος Κυριάκος.

Κυριάκος Κυριάκος - Αντρέ Βιεϊρίνια

Η στόχευση, εξάλλου όπως εξήγησε το διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε παίκτες 22-26 ετών δεν διαφοροποιεί τους βασικούς στόχους και την πορεία πρωταθλητισμού ενόψει της νέας χρονιάς

«Ο ΠΑΟΚ θα κάνει πρωταθλητισμό γιατί η βάση που έχει πλέον για τον επόμενο Αύγουστο, που ξεκινάει ο μαραθώνιος, είναι καλύτερη από αυτήν που είχε πέρσι τον Αύγουστο. Η βάση του ΠΑΟΚ τον ερχόμενο Αύγουστο, είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα. Θα διεκδικήσουμε μέσα από τις μεταγραφές να είναι καλύτερο και σε ποσότητα, με περισσότερους ποδοσφαιριστές που θα δώσουνε περισσότερα πράγματα και σε ποιότητα».

Παράλληλα συνεχίζεται από τον οργανισμό η προσπάθεια να δημιουργηθεί μια ομάδα με ένα μείγμα έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών, γι' αυτό και έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις περί ανανέωσης με αρκετούς από τους σημαντικούς παίκτες που είναι σε μεγάλη ηλικία και τα συμβόλαια τους λήγουν τον Ιούνιο.

«Θα μπουν στη ζυγαριά του Μπότο και του Λουτσέσκου και θα βρεθούν οι λύσεις και το μείγμα εκείνο, που θα κάνει καλύτερη την ομάδα με βάση αυτό που βλέπουμε τώρα, γιατί ο προπονητής θα είναι ίδιος. Η μεγάλη βάση των ποδοσφαιριστών θα είναι αυτή με συν-πλην. Δεν είπα ότι κάναμε πρωταθλητισμό, όντας τόσους πόντους πίσω από την κορυφή. Η σημερινή ομάδα, έφτασε στο σημείο να είναι μια ομάδα που αν ξεκινούσε έτσι τον περασμένο Αύγουστο, σήμερα δε θα ήταν σε τόσο μεγάλη απόσταση από την κορυφή, αν δεν ήταν και πρώτη», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ο Λουτσέσκου έχει σχέση ζωής με τον ΠΑΟΚ»!

Ο Κυριάκος Κυριάκος έκανε μια μίνι αναδρομή και επέστρεψε ένα χρόνο πίσω, τέτοια εποχή, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βρίσκεται εκ νέου προ των πυλών της Τούμπας. Ο Ρουμάνος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και στην πορεία αποδείχθηκε, όπως είπε, ότι «έχει μια σχέση ζωής με τον ΠΑΟΚ», ενώ συμπλήρωσε πως, «δεν ήταν εύκολη η καλλιέργεια των συνθηκών για την επιστροφή του, δεν ήταν το λογικό βήμα για τον Λουτσέσκου, ίσως ούτε και για τον ΠΑΟΚ η επιστροφή του, αλλά ξεπεράστηκαν παρεξηγήσεις, αμφιβολίες, φοβίες, σε ένα λεπτό. Αν θα μείνει παραπάνω, έχω την αίσθηση ότι το συμβόλαιο θα είναι το τελευταίο».

Αλήθεια, λοιπόν, υπάρχουν σκέψεις επέκτασης του συμβολαίου του Λουτσέσκου από πλευράς διοίκησης;

«Αυτό που περάσαμε πέρσι τον Μάιο τέτοιες μέρες, έχει κλείσει; Έχει απαντηθεί; Δε θέλω να επαναφέρουμε πληγές. Είναι καλό να ξεχωρίζουμε πράγματα. Η διοίκηση είναι για να πράττει, όλοι οι υπόλοιποι είναι για να σχολιάζουν. Για να πράττει σωστά πρέπει να προβλέπει. Εμείς κάναμε ένα σενάριο και είπαμε ότι επιστροφή του Λουτσέσκου θα μας ξαναβάλει σε ένα δρόμο, του οποίου την αρχή ζούμε τώρα. Δε φιλοδοξούμε ότι θα είμαστε δεύτεροι, αλλά είναι το πρώτο βήμα από αυτά που θέλαμε να κάνουμε με την επιστροφή του Λουτσέσκου. Δεν περάσαμε εύκολο καλοκαίρι με αυτή μας την επιλογή. Πρέπει λίγο να θυμίζουμε, για να μην επαναλαμβάνονται κάποια πράγματα. Πρέπει να υπάρχει λίγο παραπάνω εμπιστοσύνη. Κανένας δε θέλει και δεν έκανε τον ΠΑΟΚ κομπάρσο. Διεκδικούμε το πέμπτο μας Κύπελλο σε έξι χρόνια. Έχουμε πάρει ένα πρωτάθλημα, δε μας έχει απονεμηθεί ένα ακόμα, που κερδίσαμε μες στο γήπεδο. Δεν έχουμε κάνει λίγα πράγματα εδώ και 5-6 χρόνια. Το λέω και στις δύσκολες στιγμές. Δε δικαιολογείται τόσο μεγάλη καχυποψία, απέναντι στη διοίκηση του κ. Σαββίδη, ότι είτε δεν ξέρει να επιλέγει συνεργάτες, είτε δε θέλει να έχει την ομάδα του, κόσμημα.

Κυριάκος Κυριάκος - Ραζβάν Λουτσέσκου

Αστοχίες και λάθη; Χιλιάδες και καθημερινή. Κριτική και ακόμα πιο σκληρή κριτική να δεχτούμε για τα λάθη ή για τις παραλείψεις, αλλά όχι να ξεκινάμε από το μηδέν τις σχέσεις εμπιστοσύνης κάθε χρονιά, ανάλογα με το δεκάρι που ήρθε αν είναι καλό ή ήρθε 31 Αυγούστου ή ήρθε 1η Γενάρη. Είναι πράγματα που σηκώνουν κριτική, αλλά όχι κλίμα που μυρίζει ξύλο σε κάθε στραβή. Δεν είναι ωραίο και δε με αφορά προσωπικά, γιατί είμαι και «αλεξικέραυνο» και όλοι μας, πρέπει να δεχόμαστε τη φθορά για να μη φτάνει στην ομάδα. Είναι κάτι που δέχομαι και αποδέχομαι. Ποτέ δεν έχω κατηγορήσει κάποιον που μίλησε άσχημα για μένα. Στα στελέχη πρέπει να σταματάει η φθορά, αλλά να μη σπάει η εμπιστοσύνη σε χίλια κομμάτια, ανάμεσα στον κόσμο και την ομάδα, που να οδηγεί σε στιγμές οι οποίες στους αντιπάλους αυτό που θέλουν να βλέπουν, δηλαδή μια εικόνα διάλυσης. Επειδή η χρονιά είναι πάρα πολύ μεγάλη, περάσαμε από πολλά στάδια, θέλω η τελευταία γεύση αυτής της χρονιάς να είναι αυτή. Ότι μπορεί να γίνουν πολλά λάθη, μπορεί να έρθουν οι παίκτες που ήρθαν, αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ο ΠΑΟΚ είναι σε ένα διαφορετικό επίπεδο και πατάει σε ένα σκαλοπάτι για να πάει ψηλότερα. Ας είμαστε όλοι μαζί και ας ξέρουμε ότι οι προθέσεις όλων μας, είναι προ αυτήν την κατεύθυνση. Κανένας δε θέλει να πάει τον ΠΑΟΚ χειρότερα. Κανένας δεν κερδίζει αν δεν πάει ο ΠΑΟΚ καλύτερα».

Ολες οι απαντήσεις για τον Ιβάν Σαββίδη

Από την πολύωρη ραδιοφωνική συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει αναφορά στον Ιβάν Σαββίδη, που το τελευταίο διάστημα βλέπει να υπάρχουν εκ νέου διάφορα δημοσιεύματα γύρω από τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ και την επένδυση του στη Βόρεια Ελλάδα

«Πόσοι χαίρονται με την παρουσία του κ. Σαββίδη τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ; Πέρα από τους ανθρώπους που εργάζονται, πέρα από τους ανθρώπους που ζουν τις αλλαγές που έχει επιφέρει η παρουσία του στον τόπο τους, πέρα από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, πέρα από εργαζόμενους που έσωσαν τις θέσεις εργασίας τους, γιατί εξαγοράστηκαν οι επιχειρήσεις που έκλειναν από τον κ. Σαββίδη, πόσοι άλλοι χαίρονται πραγματικά, ουσιαστικά από την παρουσία του κ. Σαββίδη τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ; Πόσο μεγάλη είναι η επιχειρηματική πίτα τα τελευταία 100 χρόνια; Είναι πολύ συγκεκριμένα τα κομμάτια, που μοιράζονται με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Ποτέ όταν πας να χάσεις ένα κομμάτι από την πίτα σου, χωρίς να το προσφέρεις εσύ δεν αντιμετωπίζεσαι καλά», αναρωτήθηκε ο κ. Κυριάκος και σχολίασε την απουσία του από την πόλη της Θεσσαλονίκης τα τελευταία δύο χρόνια:

Ιβάν Σαββίδης - Κυριάκος Κυριάκος

«Δε μπορούμε να ζητάμε από έναν άνθρωπο, για να πειστούν οι άπιστοι ότι είναι εδώ, πέρα από τα χρήματα που στέλνει, πέρα από τις κινήσεις που κάνει κάθε μέρα, πέρα από τις εξαγορές εκατομμυρίων, πέρα από την παρουσία μέσα από τις δουλειές του, δεν πρέπει να ζητάμε από έναν άνθρωπο να αποδείξει σε κάποιον ότι δεν είναι ελέφαντας και να αγνοεί τα ζητήματα υγείας που πρέπει να σέβεται ή να παίρνει αεροπλάνα για να ταξιδεύει για μια φωτογραφία, για να πειστεί ο Τάκης από το Ναύπλιο ότι ο Σαββίδης είναι εδώ και θα τα σαρώσει όλα. Αυτό το στάδιο επικοινωνίας έχει ξεπεραστεί από τη δεκαετία του 80. Την έμαθε την Ελλάδα, αντιλαμβάνεται τους λόγους, έχει τη δική του στρατηγική. Αν τον ενδιέφερε, έχει και ο ίδιος τα μέσα να είναι κάθε μέρα στην επικαιρότητα. Δεν τον ενδιαφέρει όμως. Τον ενδιαφέρει να αφήνει η δουλειά του το αποτύπωμα της προσωπικότητάς του, τα όσα κάνουμε στον ΠΑΟΚ. Οι κουβέντες μας είναι καθημερινές. Χθες πάλι είχαμε μία τηλεδιάσκεψη αρκετής ώρας για όλα τα ζητήματα. Ο άνθρωπος είναι πάρα πολύ δίπλα μας, πάρα πολύ ενεργός και πάρα πολύ δυνατός επιχειρηματικά. Ο ΠΑΟΚ αυτήν τη στιγμή, κοστίζει πολύ, αυξάνει το μπάτζετ για την επόμενη χρονιά. Αν κάποιος θέλει να αμφισβητεί τη διάθεση του μπορεί να το κάνει, δε μας επηρεάζει εμάς γιατί τον βλέπουμε και τον ζούμε».

Χαμηλούς τόνους για τη Νέα Τούμπα

Τα διοικητικά στελέχη του Δικεφάλου» συνεχίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους αναφορικά με το θέμα του νέου γηπέδου. Όπως ξεκαθάρισε ο Κυριάκος Κυριάκος ο ΠΑΟΚ και τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο γήπεδο της Τούμπας παρότι σήμερα ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς αναφέρθηκε στο Προεδρικό Διάταγμα και υποστήριξε ότι «μπορούν να ξεκινήσουν τα έργα για της Νέα Τούμπα»

«Θα τοποθετηθούμε με το ΠΔ, μόλις το πάρουμε στα χέρια μας. Ξέρουμε κάποια πράγματα, αλλά είναι ένα νομικό κείμενο που θα δεσμεύσει τον ΠΑΟΚ με ένα γήπεδο για τα υπόλοιπα 100 χρόνια. Κάναμε τόση υπομονή, καλό είναι να δούμε ότι όλες οι νομικές διατυπώσεις και λεπτομέρειες, είναι όπως πρέπει να είναι. Θα είμαστε πολύ χαρούμενοι αν είναι όπως έχουμε συμφωνήσει. Είναι πολύ συνειδητή επιλογή, να μην το σχολιάσουμε πριν το πάρουμε στα χέρια μας. Έχουμε καεί στο χυλό, φυσάμε και το γιαούρτι. Θέλουμε η νομική διατύπωση, όλων όσων έχουμε συμφωνήσει, είναι έτσι που που διασφαλίζει και την αξιοπρέπεια και τη βιωσιμότητα και το μέλλον του του ΠΑΟΚ σε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο. Φαντάζομαι είναι ζήτημα ημερών», τόνισε ο κ. Κυριάκος.

Σ' ότι αφορά το χρονοδιάγραμμα του ΠΑΟΚ για το νέο γήπεδο είπε:

«Όλο αυτό το διάστημα, έχουμε ανακοινώσει τα βήματα για την προεργασία που έχουμε κάνει. Είμαστε σε πολύ προχωρημένο επίπεδο. Όταν πάρουμε το ΠΔ στα χέρια μας, θα το σχολιάσουμε και εφόσον είναι όλα όπως φαίνεται ότι είναι, πολύ ευνοϊκά, θα ανακοινώσουμε και το χρονοδιάγραμμα μας και θα μπει και στην κουβέντα όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Επιθυμία του κ. Σαββίδη, είναι αυτό το έργο πνοής να αγκαλιαστεί από όλη ή από το κατά δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Πρέπει να υπάρχει μεγάλη ομοψυχία γι’ αυτό το σχέδιο και γι’ αυτό θα μπουν κάποια πράγματα σε δημόσια συζήτηση. Δε θέλω να πω κάτι παραπάνω. Θα γίνουν όλα με τη σοβαρότητα που έχουν γίνει όλα ως τώρα στο θέμα του γηπέδου κι ένα πλάνο που φαινόταν να ήταν ανέφικτο τα προηγούμενα χρόνια, τώρα μπορεί να είναι πραγματικότητα. Ο ΠΑΟΚ να κάνει γήπεδο στην Τούμπα, όπως ήταν η μεγάλη επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου και όλων των φορέων ή όσων έχουν συμφέρον από το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Μιλάμε όμως για νομικά κείμενα και μπορεί ία λανθασμένη νομική διατύπωση, να φέρει μπελάδες και καθυστερήσεις ετών. Οπότε περιμένουμε να το πάρουμε στα χέρια μας, να το αξιολογήσουμε και να κάνουμε όλα τα επόμενα βήματα».

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα