Ντέμης: «Η ΑΕΚ έπρεπε να κερδίσει, ο Λουτσέσκου έκανε τρομερή διαχείριση» (vid)

Newsroom
Ντέμης: «Η ΑΕΚ έπρεπε να κερδίσει, ο Λουτσέσκου έκανε τρομερή διαχείριση» (vid)

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης κλήθηκε να μιλήσει για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και τόνισε πως η Ένωση θα έπρεπε να είχε κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.

ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ μοιράστηκαν βαθμούς μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) στην Τούμπα. Ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλώντας στην εκπομπή του στη NOVA τόνισε πως η Ένωση θα έπρεπε βάσει εικόνας του παιχνιδιού να κατακτήσει το τρίποντο. Μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στον Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και στην διαιτησία την οποία χαρακτήρισε εκνευριστική.

«Έπρεπε να κερδίσει η ΑΕΚ, ήταν καλύτερη από τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ προσπαθεί να φτιαχτεί λίγο, ειδικά στην άμυνα. Αλλά τώρα πληρώνει προσωπικά λάθη παικτών που γίνονται γκολ και, ταυτόχρονα, δεν πετυχαίνει τα γκολ που έπρεπε να πετύχει. Γίνονται ταυτόχρονα αυτά. Δεν υπήρχε ηρεμία στους παίκτες. Είδα κάρτες για διαμαρτυρία, δείχνει νευρικότητα η ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ είχε πολλές απουσίες. Αν έβλεπες τον πάγκο θα νόμιζες ότι εκεί είναι η ενδεκάδα. Είχε πάρα πολλά ματς... Ήταν ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Λουτσέσκου έχει κάνει τρομερή διαχείριση στο ρόστερ. Έμπαιναν από τον πάγκο παίκτες που θα μπορούσαν να αλλάξουν το ματς. Η ΑΕΚ δεν το είχε αυτό.

Ήταν εκνευριστικός ο διαιτητής. Μάλλον εκνευρίστηκε γιατί οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν νευρικοί και διαμαρτύρονταν συνεχώς. Αυτό σκέφτηκα εγώ. Μετά νομίζω κόλλησε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.

@Photo credits: Video Screen

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα