ΑΕΚ: Θεραπεία για Αραούχο και Γέβτιτς

ΑΕΚ: Θεραπεία για Αραούχο και Γέβτιτς

Newsroom
ΑΕΚ: Θεραπεία για Αραούχο και Γέβτιτς

bet365

Το ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ παραμένει γεμάτο, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν έβγαλαν ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης την Δευτέρα (02/05).

Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ επέστρεψε στα Σπάτα για προπόνηση. Η πρώτη ημέρα της εβδομάδα ξεκίνησε με τα γνωστά προβλήματα, καθώς οι Ντάρκο Γέβτιτς και Σέρχιο Αραούχο ακολούθησαν θεραπεία, ενώ ο Αντρέ Σιμόες πρόγραμμα αποφόρτισης.

Από την άλλη οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος γυμνάστηκαν ατομικά. Οσον αφορά τους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ, εκείνοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Για την Τρίτη έχει δοθεί ρεπό. Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (08/05 19:30) θα ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης (11:30).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα