Γκατσίνοβιτς: «Είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό»

Γκατσίνοβιτς: «Είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό»

Newsroom
Γκατσίνοβιτς: «Είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο χαφ των «πράσινων» αναφέρθηκε τόσο στην προσπάθεια του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα όσο και το μέλλον του στην ομάδα.

Για τη νίκη (1-0) του Παναθηναϊκού επί του Αρη αλλά και το μέλλον του στους «πράσινους» (είναι δανεικός από τη Χοφενχάιμ) μίλησε ο Γκατσίνοβιτς, ύστερα από την αναμέτρηση με τους «κίτρινους». «Ηταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς απέναντι σε ένα σκληρό αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και νομίζω πως αξίζαμε την νίκη. Δεν είμαστε χαρούμενοι με τον τρόπο που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι αλλά αυτό που μετράει είναι ότι στο τέλος πήραμε την νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός για εμάς. Σε καμία περίπτωση δεν σκεφτόμαστε τον τελικό του κυπέλλου. Θέλουμε να τερματίσουμε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και συγκεντρωνόμαστε σε αυτό», σχολίασε αρχικά.

Για τον ίδιο τόνισε πως «όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι είμαι χαρούμενος εδώ. Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα το αν θα παραμείνω στην ομάδα. Θα δούμε στο τέλος. Προς το παρόν δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα στους φίλους της ομάδας. Η παραμονή μου θα εξαρτηθεί και από τον Παναθηναϊκό αλλά και από την ομάδα μου στην Γερμανία. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και γενικά στην Ελλάδα είναι παθιασμένοι και αγαπούν πολύ το ποδόσφαιρο και για αυτό μου αρέσει εδώ. Στην Σερβία υπάρχει η ίδια νοοτροπία από τους οπαδούς».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα