V for Vaclik (vids)

V for Vaclik (vids)

V for Vaclik (vids)

bet365

Ο Τσέχος γκολκίπερ που θα είναι και την επόμενη σεζόν παίκτης του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου.

Κάτοικος Πειραιά για ακόμη μία σεζόν θα είναι ο Τόμας Βατσλίκ, καθώς ενεργοποιήθηκε η οψιόν που έχει στο τρέχων συμβόλαιό του και αυτόματα ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό,

Ο διεθνής Τσέχος πορτιέρε έγινε το περασμένο καλοκαίρι παίκτης των «ερυθρολεύκων» προερχόμενος από εξαιρετικές εμφανίσεις στο EURO με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και ντεμπουτάρισε με τη φανέλα τους στις 19 Αυγούστου, στο 3-0 επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Πλέον μετρά 41 εμφανίσεις κάτω από την εστία τους όπου δέχθηκε μόλις 33 τέρματα και το «κοντέρ» του... γράφει 17 clean sheet. Με αθροιστικά 90 επεμβάσεις στο ενεργητικό του, σε όλες τις διοργανώσεις, αποδυκνείεται μία εξαιρετική λύση για το «Νο1», σταθερότατος και ας θυμηθούμε ορισμένες από τις κορυφαίες του στιγμές στη σεζόν, εντός και εκτός συνόρων.

*Στις 30 Σεπτεμβρίου οι Πειραιώτες επικράτησαν της Φενέρ στην Τουρκία με το εκκωφαντικό 3-0. Στο 85' απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο την προβολή του Μπερίσα και διατήρησε ανέπαφη την εστία του.



*Λίγο αργότερα το club ηττήθηκε στη Γερμανία από την Αϊντραχτ που βρίσκεται στα ημιτελικά του Europa και στο 22' έκανε μεγάλη επέμβαση στην εξ' επαφής κεφαλιά του Μπορέ.

*Τέλη Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-1 το Βόλο στο Φάληρο. Οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν στο 10' μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν ο Φαν Βέερτ εκτέλεσε πέναλτι αλλά ο Τσέχος τον «νίκησε» από τα 11 βήματα.

*Στις καθυστερήσεις του 3-1 επί του ΟΦΗ στην Κρήτη (αρχές Δεκεμβρίου) εκτινάχθηκε και έβγαλε σε κόρνερ τη μακρινή «βολίδα» του Στάικου.

*Λίγες ημέρες μετά ο Ολυμπιακός έχασε 1-0 στο Βέλγιο από την Αντβέρπ. Στο 22' και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ήδη ανοίξει το σκορ απέκρουσε με τα πόδια το κοντινό πλασέ του Μπένσον.

*Το ντέρμπι της 30ης Ιανουαρίου στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ δεν ανέδειξε νικητή και ο Βατσλίκ μόλις στο 7' είπε με εντυπωσιακό τρόπο «όχι» στον Ινγκασον.

*Αρχές Φλεβάρη οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν 3-0 στη Νίκαια και στο πρώτο ημίχρονο όπου ήταν μπροστά στο σκορ με το «εύθραυστο» 1-0 ο Τσέχος έκανε τέσσερις καίριες/μεγάλες επεμβάσεις (σε προσπάθειες των Λένις, Ντάλσιο, Μάντζη, Κιάκκου).

*Στις 20 Μαρτίου ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Στο 22' ο 33χρονος είπε «όχι» στους Περέα, Γκαρντάβσκι, στην τότε διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων και ενώ το ματς δεν είχε σκορ.

*Στο ντέρμπι των «αιωνίων» της Λεωφόρου που έγινε πριν από περίπου δύο εβδομάδες σταμάτησε τον Αϊτόρ που στο ημίωρο πάτησε στα καρέ του και βρέθηκε απέναντί του.

*Στο πρόσφατο 1-1 με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο όπου οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στην παράταση εκτός του τελικού έβαλε stop στα σουτ των Λύρατζη, Σοάρες στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ η αναμέτρηση δεν είχε ακόμη σκορ. Μάλιστα στη δεύτερη περίπτωση όπου ο Πορτογάλος θέλησε να βρει δίχτυα σχεδόν από τη σέντρα αλλά ο Βατσλίκ αντέδρασε εντυπωσιακά.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα