Ολυμπιακός: Αυτόματη επέκταση του συμβολαίου του Βατσλίκ!

Ολυμπιακός: Αυτόματη επέκταση του συμβολαίου του Βατσλίκ!

Ολυμπιακός: Αυτόματη επέκταση του συμβολαίου του Βατσλίκ!

bet365

Την εστία του Ολυμπιακού τουλάχιστον και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα υπερασπίζεται ο Τόμας Βατσλίκ καθώς το συμβόλαίο του επεκτάθηκε αυτόματα για ακόμη ένα χρόνο!

Ο Τσέχος που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό είναι από τις μεταγραφές που έκαναν την διαφορά στο Λιμάνι. Το συμβόλαιο διεθνή τερματοφύλακα επεκτάθηκε αυτόματα για ακόμη ένα χρόνο καθώς υπήρχε όρος στο συμβόλαιό του πως θα συμβεί αυτό αν συμπληρώσει το 70% των συμμετοχών της σεζόν.

Αυτό συνέβη στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και έτσι ο Βατσλίκ θα συνεχίζει να υπερασπίζεται την εστία του Ολυμπιακού τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ο Βατσλίκ φέτος έχει παίξει 41 ματς με τη φανέλα των Ερυθρόλευκων και τον Φλεβάρη είχατε διαβάσει σχετικά στο Gazzetta για τον όρο που υπήρχε για τη σχετική αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του για έναν χρόνο ακόμα.

Εκτός από το γεγονός πως ο Τόμας Βατσλίκ είναι Νο1 πορτιέρε στον Ολυμπιακό παραμένει και βασικός στην Εθνική Τσεχίας. Θυμίζουμε πως είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος προερχόμενος από τη Σεβίλλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα