ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Νέσμπεργκ για τετραετές συμβόλαιο

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Νέσμπεργκ για τετραετές συμβόλαιο

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Νέσμπεργκ για τετραετές συμβόλαιο

bet365

Μόνο οι υπογραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν για να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Ιβάν Νέσμπεργκ από τον ΠΑΟΚ.

«Ο Νέσμπεργκ πλησιάζει στον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο» γράφουν τα νορβηγικά ΜΜΕ και η αλήθεια είναι ότι ο «Δικέφαλος» έχει προχωρήσει αρκετά την συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της Βαλερένγκα έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο και μάλιστα πριν από μερικές εβδομάδες είχε δημιουργηθεί θέμα στο Όσλο και τους οπαδούς της νορβηγικής ομάδας με την αποκάλυψη ότι ο Νέσμπεργκ βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες πολλών συλλόγων και δεν σκοπεύει να ανανεώσει τη συνεργασία του.

Ο ΠΑΟΚ κι ο Ζοσέ Μπότο «έτρεξαν» τις προηγούμενες εβδομάδες όλες τις διαδικασίες με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και έχουν καταλήξει σε προφορική συμφωνία, τόσο για τη χρονική διάρκεια, όσο και για τις ετήσιες απολαβές.

Ο Ιβάν Νέσμπεργκ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και μένει να ξεκαθαριστεί το πότε θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τη Βαλερένγκα στο νορβηγικό πρωτάθλημα προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα και να ενταχθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

@Photo credits: vif-fotball.no

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα