Αγκαλιά με τον Ιβάν Νέσμπεργκ ο ΠΑΟΚ! (vid)

Αγκαλιά με τον Ιβάν Νέσμπεργκ ο ΠΑΟΚ! (vid)

Αγκαλιά με τον Ιβάν Νέσμπεργκ ο ΠΑΟΚ! (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει και δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα, μετά τον Νίκο Κουαλιάτα, καθώς είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 26χρονου στόπερ της Βαλερένγκα, Ιβάν Νέσμπεργκ!

Ο ΠΑΟΚ προχωράει τις επαφές και είναι μια ανάσα από την συμφωνία για την απόκτηση του 26χρονου αριστεροπόδαρου Νορβηγού κεντρικού αμυντικού, Ιβάν Νέσμπεργκ.

Ο ύψους 1.87 στόπερ της Βαλερένγκα, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και αποτελεί τη νο1 επιλογή του «Δικεφάλου» για την ενίσχυση του στη θέση του κεντρικού αμυντικού, με τον 26χρονο Νορβηγό να έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και ως αριστερός μπακ.

Στο νέο πρωτάθλημα της Νορβηγίας ο εκ των αρχηγών της Βαλερένγκα έχει αγωνιστεί ως βασικός και στα τέσσερα παιχνίδια μετρώντας μία ασίστ, ενώ συνολικά μετράει 141 συμμετοχές και 4 γκολ με την ομάδα από την οποία προέρχεται και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο, καθώς είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της νορβηγικής ομάδας, την οποία ο ΠΑΟΚ έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν δύο φορές για το Europa League.

@Photo credits: vif-fotball.no

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα