Τσούμπερ για Νικολαΐδη: «Εσείς ξέρετε καλύτερα από σκοράρισμα!» (vid)

Τσούμπερ για Νικολαΐδη: «Εσείς ξέρετε καλύτερα από σκοράρισμα!» (vid)

Newsroom
Τσούμπερ για Νικολαΐδη: «Εσείς ξέρετε καλύτερα από σκοράρισμα!» (vid)

bet365

Ο Στίβεν Τσούμπερ μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα και έκανε κουβέντα περί... σκοραρίσματος με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η ΑΕΚ επικράτησε 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα και διατηρήθηκε στο κυνήγι του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, μιας και πλέον με το τρίποντο που πήρε ισοβαθμεί ξανά με τον Παναθηναϊκό, ενώ βρίσκεται στο -2 από τον Αρη.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ, ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος πήγε προς την εξέδρα όπου ένας μικρός φίλος ζητούσε τη φανέλα του με ένα χαρτόνι, σχολίασε στο Monday FC τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα και έκανε κουβέντα περί... σκοραρίσματος με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

«Γνωρίζω ότι δεν είμαι σέντερ φορ αλλά μου αρέσει να σκοράρω και να δημιουργώ ασίστ. Είναι στη φύση μου, μου αρέσει να βοηθάω την ομάδα μου με αυτόν τον τρόπο. Σίγουρα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ένα εξτρέμ δεν είναι για να στέκεται μόνο στα άκρα και να κάνει κάποιες σέντρες, πρέπει να βοηθάει και να σκοράρει για την ομάδα. Νομίζω εσείς κ. Νικολαϊδη γνωρίζετε καλύτερα από σκοράρισμα», ήταν το σχόλιο του Στίβεν Τσούμπερ όταν ο Ντέμης Νικολαΐδης τον αποθέωσε για την εμφάνισή του κόντρα στον ΠΑΣ.

Νωρίτερα μάλιστα, ο παλαίμαχος επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» σχολίασε την απόδοση των δύο ομάδων, ενώ ειδική μνεία έκανε και στις ικανότητες του Πέτρου Μάνταλου, του Στίβεν Τσούμπερ, αλλά και του Λάζαρου Ρότα, ο οποίος σκόραρε γι’ ακόμη ένα παιχνίδι.

«Γενικά ο Ρότα ωριμάζει παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει να δίνουμε χρόνο στους παίκτες να κάνουν λάθη και να μαθαίνουν από αυτά. Ταυτόχρονα στο δεύτερο γκολ ο Τσούμπερ, πριν από κάποιους μήνες αν βρίσκονταν σε αυτή τη θέση θα σούταρε. Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι του. Ετρεξε πολύ, πίεσε, μάρκαρε, ήταν ομαδικός

Δεν έχει άλλο παίκτη σαν τον Μάνταλο η ΑΕΚ. Αυτό είναι αντικειμενικό. Αφορά τα χαρακτηριστικά του ίδιου και των άλλων παικτών της ομάδας.

Υπάρχουν παιχνίδια που δεν είναι καλή η απόδοσή του, αλλά αυτό δεν αλλάζει το αν είναι καλός παίκτης και πάλι καλός παραμένει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.

@Photo credits: Video Screen

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα