Superleague, η βαθμολογία και το πρόγραμμα των playoffs: Η ΑΕΚ ξανά «παρέα» με τον Παναθηναϊκό και στο -2 από τον Άρη!

Newsroom
Superleague, η βαθμολογία και το πρόγραμμα των playoffs: Η ΑΕΚ ξανά «παρέα» με τον Παναθηναϊκό και στο -2 από τον Άρη!

bet365

Η ΑΕΚ βρήκε τη νίκη που έψαχνε στα Γιάννενα και πλέον με το τρίποντο που πήρε ισοβαθμεί ξανά με τον Παναθηναϊκό, εμώ βρίσκεται στο -2 από τον Αρη.

Με τον Παναθηναϊκό και τον Άρη να έχουν νικήσει την Κυριακή, η ΑΕΚ έπαιζε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με την... πλάτη στον τοίχο όσο αφορά την επιβίωση της στο θέμα του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Περιθώρια γκέλας δεν υπήρχαν καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα έκανε εξαιρετικά δύσκολη την πραγματοποίηση του στόχου. Τελικά η Ένωση με ένα γκολ στην αρχή του αγώνα από τον Κριχόβιακ (το πρώτο του με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα) κι ένα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από τον Ρότα «καθάρισε» από τα μισά του αγώνα την «αποστολή νίκη» στα Γιάννενα, καθώς παρά τη μείωση του σκορ από τον Περέα στην επανάληψη, βρήκε και ένα τρίτο γκολ από τον Αραούχο (σε μια περίεργη φάση) για να ξαναπάρει... μαξιλαράκι ασφαλείας για το 1-3. Τελικά ο Περέα πέτυχε κι άλλο γκολ στο φινάλε, αλλά απλά μείωσε σε 2-3 για τους γηπεδούχους.

Πλέον με το τρίποντο αυτό η ΑΕΚ... έπιασε ξανά στη βαθμολογία τον Παναθηναϊκό, ενώ μείωσε στους δύο βαθμούς την διαφορά της από τον Άρη. Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα που για 3η φορά φέτος χάνει στο πρωτάθλημα από τον Δικέφαλο, μένει πίσω βαθμολογικά και ουσιαστικά εξανεμίζονται και οι όποιες ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο.

Η αγωνιστική (5η)

Άρης ΠΑΟΚ 1-0
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-0
ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ 2-3

Η βαθμολογία σε 5 αγωνιστικές

1.Ολυμπιακός 70
2.ΠΑΟΚ 59
3.Αρης 53
4.Παναθηναϊκός 51
5.ΑΕΚ 51
6.ΠΑΣ Γιάννινα 43
*Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν ένα ματς λιγότερο

H επόμενη αγωνιστική (6η)

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Παναθηναϊκός – Αρης

To υπόλοιπο πρόγραμμα

7η αγωνιστική

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
Αρης – Ολυμπιακός
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ

8η αγωνιστική

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ – Αρης

9η αγωνιστική

Αρης – ΑΕΚ
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

10η αγωνιστική

ΑΕΚ – Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
ΠΑΣ Γιάννινα – Αρης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα