ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: Ο Πίρσμαν άκουσε σφύριγμα, σταμάτησε να μαρκάρει τον Γκαρσία και ο Αραούχο έκανε το 1-3

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: Ο Πίρσμαν άκουσε σφύριγμα, σταμάτησε να μαρκάρει τον Γκαρσία και ο Αραούχο έκανε το 1-3

bet365

Ο Πίρσμαν σταμάτησε να μαρκάρει τον Λιβάι Γκαρσία έχοντας ακούσει σφύριγμα, το οποίο θεώρησε πως προήλθε από τον διαιτητή, με αποτέλεσμα ο εξτρέμ της ΑΕΚ να κάνει ανενόχλητος το γύρισμα και ο Αραούχο να γράψει το 1-3 στους Ζωσιμάδες.

'Ενα φοβερό περιστατικό έγινε στους Ζωσιμάδες, στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ, για την 5η αγωνιστική των play offs.

Στο 69' ο Πίρσμαν σταμάτησε να μαρκάρει τον Λιβάι Γκαρσία έχοντας ακούσει σφύριγμα, το οποίο θεώρησε πως προήλθε από τον διαιτητή, με αποτέλεσμα ο εξτρέμ της ΑΕΚ να κάνει ανενόχλητος το γύρισμα και ο Αραούχο να γράψει το 1-3.

Μάλιστα ο Βέλγος μπακ μετά το τέρμα του Αργεντινού έδειξε με χαρακτηριστική χειρονομία πως άκουσε σφύριγμα και γι' αυτό σταμάτησε, ενώ είναι άξιο αναφοράς πως ο Αραούχο δεν πανηγύρισε. Ίσως και για τον τρόπο που εξελίχθηκε η φάση...

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα