ΑΕΚ: Επιστροφή Μάνταλου στην ενδεκάδα, βασικός και ο Στάνκοβιτς στα Γιάννενα

ΑΕΚ: Επιστροφή Μάνταλου στην ενδεκάδα, βασικός και ο Στάνκοβιτς στα Γιάννενα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Επιστροφή Μάνταλου στην ενδεκάδα, βασικός και ο Στάνκοβιτς στα Γιάννενα

bet365

Όπως αναμενόταν, ο Πέτρος Μάνταλος επιστρέφει στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Επανέρχεται κάτω από την εστία ο Στάνκοβιτς.

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα που επιλέγει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος για τον πολύ κρίσιμο αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την Ένωση να παίζει με την πλάτη στον τοίχο την ευρωπαϊκή της παρουσία την επόμενη σεζόν. Ο Μάνταλος επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, όπως αναμενόταν, παίζοντας σε ελεύθερο ρόλο μπροστά από το δίδυμο των Κριχόβιακ και Σιμάνσκι στη μεσαία γραμμή.

Ο Στάνκοβιτς επανέρχεται κάτω από την εστία της Ένωσης, με τον Χατζισαφί να επιλέγεται αντί του Μοχαμαντί στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Ρότα στα δεξιά και τους Τζαβέλλα και Μήτογλου στο κέντρο της αμυντικής γραμμής. Όσον αφορά την επίθεση, οι Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία ξεκινάνε στο αριστερό και στο δεξί άκρο αντίστοιχα, ενώ στην κορυφή βρίσκεται φυσικά ο Αραούχο.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Τσιντώτας, Μοχαμαντί, Σβάρνας, Λάτσι, Σιμόες, Φράνσον, Σάκχοφ, Γέβτιτς και Ανσαριφάρντ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα