ΠΑΟΚ: Με πολλές αλλαγές και τον Νέλσον Ολιβέιρα στον πάγκο (vid)

ΠΑΟΚ: Με πολλές αλλαγές και τον Νέλσον Ολιβέιρα στον πάγκο (vid)

bet365

Με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του θα παραταχθεί ο «Δικέφαλος» στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στον Άρη για την 5η αγωνιστική των playoffs της Superleague Interwetten. Επιστροφή για Νέλσον Ολιβέιρα στην αποστολή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με δεδομένες τις απουσίες των Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί και Μιχαηλίδη, αλλά και έχοντας στο μυαλό του τη διαχείριση που πρέπει να κάνει μετά την υπερπροσπάθεια των παικτών του 72 ώρες πριν στο παιχνίδι εναντίον της Μαρσέιγ και ενόψει του πρώτου ημιτελικού απέναντι στον Ολυμπιακό τη Μ. Πέμπτη (21/4), επέλεξε ένα σχήμα με πολλές αλλαγές.

Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τετράδα στην άμυνα τους Σάστρε, Βαρέλα, Μιχάι και ΣίντκλεΪ. Οι Κούρτιτς και Σβαμπ θα είναι οι δύο εσωτερικοί μέσοι, με πολλές παρεμβάσεις και στο τρίτο κομμάτι του γηπέδου, εκεί όπου ο Σοάρες θα παίξει πίσω από τον Άκπομ και ο Μιτρίτσα θα κινείται στο αριστερό άκρο, ενώ ο Α. Ζίβκοβιτς θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Σημαντική είναι η επιστροφή του Νέλσον Ολιβέιρα στην αποστολή του ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο επιθετικό να είναι στον πάγκο ύστερα από οκτώ ολόκληρους μήνες, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του (ρήξη χιαστών).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα