ΑΕΚ: Μέσα ο Σιμόες ενόψει ΠΑΣ

ΑΕΚ: Μέσα ο Σιμόες ενόψει ΠΑΣ

Newsroom
ΑΕΚ: Μέσα ο Σιμόες ενόψει ΠΑΣ

bet365

Με τον Αντρέ Σιμόες να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της ΑΕΚ την Τετάρτη (13/04).

Η ΑΕΚ, αφήνει πίσω της την ήττα από τον Άρη με 2-1 κι ανεβάζει ρυθμούς για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα την Δευτέρα (18/04, 18:00).

Στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (13/04), ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είδε τον Αντρέ Σιμόες να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς και να υπολογίζεται κανονικά για το ματς της με τους Ηπειρώτες.

Από την άλλη, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ακολούθησε θεραπεία, μετά το τράβηγμα που αποκόμισε στον δεξιό προσαγωγό, ενώ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ γυμνάστηκε ατομικά. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά κι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Πέμπτης (14/04, 11:30).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα