ΑΕΚ: Ελαφριά θλάση ο Στάνκοβιτς, δύσκολα προλαβαίνει το ματς με τον ΠΑΣ

ΑΕΚ: Ελαφριά θλάση ο Στάνκοβιτς, δύσκολα προλαβαίνει το ματς με τον ΠΑΣ

Newsroom
ΑΕΚ: Ελαφριά θλάση ο Στάνκοβιτς, δύσκολα προλαβαίνει το ματς με τον ΠΑΣ

bet365

Τράβηγμα στον δεξιό προσαγωγό έδειξαν τα αποτελέσματα του απεικονιστικού ελέγχου του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα να θεωρείται αβέβαιη.

Πριν το ματς με τον Άρη, υπήρξε πρόβλημα της τελευταίας με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, καθώς ο Αυστριακός τερματοφύλακας κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης αισθάνθηκε ενόχληση στον προσαγωγό και έφυγε για τα αποδυτήρια. Την επόμενη ημέρα του αγώνα, ακολούθησε θεραπεία και υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς.

Τα αποτελέσματα του απεικονιστικού ελέγχου δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά καθώς έδειξαν ότι ο Στάνκοβιτς υπέστη τράβηγμα στον δεξιό προσαγωγό και όπως όλα δείχνουν θα χρειαστεί να απουσιάσει από το ματς της Δευτέρας (18/04) με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα. Αυτό βέβαια θα ξεκαθαριστεί από την κατάσταση του στην προπόνηση της Τετάρτης (13/04).

Πρόκειται για ζημιά η οποία είναι σαν ελαφριά θλάση, ωστόσο η κατάσταση του θα εκτιμάται καθημερινά και ο Αυστριακός πορτιέρε θα πάει επιφυλακτικά τις επόμενες ημέρες, καθώς και την εβδομάδα πριν από το ματς με τον Άρη ένιωθε σφιχτό τον προσαγωγό του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 29χρονος κίπερ της ΑΕΚ ταλαιπωρείται από κάποιο πρόβλημα, καθώς κατά τη διάρκεια της σεζόν αναγκάστηκε να μείνει εκτός δράσης, εξαιτίας διάφορων τραυματισμών. Εως τώρα ο Στάνκοβιτς έχει καταγράψει 17 εμφανίσεις με τον Δικέφαλο στο στήθος, μετρώντας πέντε clean sheet.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα