Παναθηναϊκός: Φουλ προπόνηση για πρώτη φορά ο Μακέντα, προλαβαίνει τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Φουλ προπόνηση για πρώτη φορά ο Μακέντα, προλαβαίνει τον Ολυμπιακό

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Φουλ προπόνηση για πρώτη φορά ο Μακέντα, προλαβαίνει τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Φεντερίκο Μακέντα το πρωί της Πέμπτης ακολούθησε ολόκληρο το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού και συνεχίζει τη διαδρομή του μέχρι να ξαναβρεθεί στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Ιταλός επιθετικός περίπου δυο μήνες μετά το χειρουργείο που έκανε για ν' απαλλαχθεί από το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, προπονήθηκε στο φουλ και δεν χρειάστηκε ούτε στιγμή να σταματήσει για να κατεβάσει ρυθμούς με ατομικό.

Ο «Κίκο» θα συνεχίσει τη διαδικασία της ολικής επαναφοράς του για να τεθεί ξανά στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Όπως όλα δείχνουν αναμένεται να είναι κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Κάτι που σημαίνει πως θα προλάβει τόσα τα ημιτελικά του Κυπέλλου όσο και τον δεύτερο γύρο των playoffs.

Στο Κορωπί, ο Βιγιαφάνιες έκανε ξανά θεραπεία, ατομικό οι Λούντκβιστ και Αγιούμπ, ενώ οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Κορυφαίος του πρωταθλήματος για τον Μάρτιο ο Παλάσιος

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος αναδείχθηκε ο καλύτερος της Super League Interwetten για τον μήνα Μάρτιο, με τον Αργεντινό να έχει παρουσιάσει τρομερή βελτίωση και να έχει ισχυρό αντίκτυπο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού:

1/ Σ. Παλάσιος 33,58%

2/ Α. Αοσμάν 24,20%

3/ Γ. Ελ Αραμπί 22,39%

4/ Α. Καμαρά 12,18%

5/ Λ. Ζαμπά 3,72%

6/ Ε. Κουλούρης 1,99%

7/ Γ. Μανούσος 1,94%

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα