Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα έχει αρκετές πιθανότητες να προλάβει το κρίσιμο φινάλε της σεζόν

Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα έχει αρκετές πιθανότητες να προλάβει το κρίσιμο φινάλε της σεζόν

Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα έχει αρκετές πιθανότητες να προλάβει το κρίσιμο φινάλε της σεζόν

bet365

Ο Φεντερίκο Μακέντα ενδέχεται να είναι πανέτοιμος σε δύο με τρεις εβδομάδες και να τεθεί στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα τελευταία παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου.

Μέρα με την ημέρα ο Φεντερίκο Μακέντα πλησιάζει ολοένα και περισσότερο προς την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά την επέμβαση στον αστράγαλο στις 17 Φεβρουαρίου. Ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού έκανε κομμάτι της προπόνησης την Δευτέρα και υπάρχουν βάσιμες ελπίδες, ώστε να είναι έτοιμος σε δύο με τρεις εβδομάδες.

Δηλαδή να τεθεί στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με την Λαμία για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Από την στιγμή που στο έμψυχο δυναμικό του «τριφυλλιού» υπάρχουν μόνο ο Καρλίτος και ο Φώτης Ιωαννίδης στη θέση «9» είναι κομβικής σημασίας η επάνοδος του «Κίκο» στην ενεργό δράση ενόψει και του δευτέρου γύρου των playoffs.

Όλο αυτό το διάστημα ο έμπειρος φορ δεν πονάει καθόλου στο σημείο της επέμβασης, δεν έχει καμία ενόχληση και έχει καλύψει το μεγαλύτερο κομμάτι του δρόμου στον τομέας της φυσικής κατάστασης. Αν συνεχίσει έτσι, όλα δείχνουν πως δεν θα αργήσει η στιγμή που θα επανέλθει στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα