Ξάνθη - Ολυμπιακός Β 2-1: Σερί στα Πηγάδια οι Θρακιώτες, σκόραρε ο Κανέ για τους «ερυθρόλευκους»

Newsroom
Ξάνθη - Ολυμπιακός Β 2-1: Σερί στα Πηγάδια οι Θρακιώτες, σκόραρε ο Κανέ για τους «ερυθρόλευκους»

bet365

Η Ξάνθη πέτυχε την τρίτη διαδοχική εντός έδρας νίκη, επικρατώντας με 2-1 του Ολυμπιακού Β. Διαμαντόπουλος και Κρητικός οι σκόρερ, μείωσε προσωρινά ο Κανέ.

Η Ξάνθη επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Β στα Πηγάδια, σε αγώνα για την 29η αγωνιστική της Super League 2. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική εντός έδρας νίκη για τους Θρακιώτες και η πέμπτη ήττα των «ερυθρόλευκων» στα τελευταία επτά παιχνίδια.

Για τους γηπεδούχους άνοιξε το σκορ ο Διαμαντόπουλος στο 44', σε φάση κατά την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι Πειραιώτες, θεωρώντας πως έχει γίνει νωρίτερα φάουλ στον Αποστολόπουλο (θεώρησαν δηλαδή αντικανονικό το γκολ). Ο Μαμαντού Κανέ ισοφάρισε στο 60' για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που κατέκτησαν το τρίποντο, χάρη στο γκολ του Κρητικού στο 81'.

Σκόρερ: 44' Διαμαντόπουλος, 81' Κρητικός - 60' Κανέ

Ξάνθη (Ανυφαντάκης): Τσομπανίδης, Ουνγιαλίδης, Τζανακάκης, Μπάτζιος, Φαζός (65′ Γκάβριτς), Μιχαήλ, Τσέλιος, Δόρης, Αλί Μπαμπά (65′ Θυμιάνης), Κρητικός (90+3′ Δημητριάδης) και Διαμαντόπουλος (76′ Τσελεμπάκης).

Ολυμπιακός Β (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κινκουέ, Καλογερόπουλος (29′ λ.τρ. Αποστολόπουλος), Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Ξενιτίδης, Κανέ, Μαρίνος (70′ Βοΐλης), Φαντιγκά, Κωστή και Μπα (76′ Σουρλής).

Πατήστε εδώ για τα υπόλοιπα αποτελέσματα του βορείου ομίλου και για τη βαθμολογία.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα