ΠΑΟΚ: Στην Πορτογαλία για χειρουργείο ο Μιχαηλίδης (vids)

ΠΑΟΚ: Στην Πορτογαλία για χειρουργείο ο Μιχαηλίδης (vids)

Newsroom
ΠΑΟΚ: Στην Πορτογαλία για χειρουργείο ο Μιχαηλίδης (vids)

bet365

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει σήμερα (04/04) ο Γιάννης Μιχαηλίδης προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στους χιαστούς.

Στην Πορτογαλία βρίσκεται ο Γιάννης Μιχαηλίδης προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στους χιαστούς από τον φημισμένο Δρ. Ζοσέ Νορόνια, ο οποίος στο παρελθόν έχει εγχειρήσει τους Αντρέ Βιεϊρίνια, Φερνάντο Βαρέλα και Ζοσέ Μαουρίσιο όταν εκείνος βρισκόταν στον ΠΑΟΚ.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δημοσίευσε δύο βίντεο του 22χρονου κεντρικού αμυντικού του πριν περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Μάλιστα, ο Μιχαηλίδης έστειλε και το δικό μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

«Ήρθε η ώρα λοιπόν να ξεκινήσουμε για το νοσοκομείο, που θα κάνω την επέμβαση στο Πόρτο. Είναι προγραμματισμένη για τις 12-12μιση τοπική ώρα, άρα υπολογίζουμε 2-2μιση Ελλάδας. Μακάρι να πάνε όλα καλά, που θα πάνε όλα καλά και μετά έχουμε τη διαδρομή να πάμε στη Λισαβόνα, για να ξεκινήσει η αποκατάσταση», ανέφερε ο Μιχαηλίδης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα