ΠΑΟΚ: Στα μαγικά χέρια του Πορτογάλου Νορόνια ο Μιχαηλίδης

ΠΑΟΚ: Στα μαγικά χέρια του Πορτογάλου Νορόνια ο Μιχαηλίδης

ΠΑΟΚ: Στα μαγικά χέρια του Πορτογάλου Νορόνια ο Μιχαηλίδης

bet365

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα ταξιδέψει την Κυριακή (3/4) για τη Λισαβόνα προκειμένου την ερχόμενη Δευτέρα (4/4) να υποβληθεί σε επέμβαση στους χιαστούς.

Ο Ελληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ ακολουθεί αυτή την περίοδο ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και ενδυνάμωσης προκειμένου το γόνατό του να είναι απολύτως έτοιμο για την επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα (4/4) στη Λισαβόνα.

Το πλάνο της επέμβασης έχει καθοριστεί, σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ του «Δικεφάλου», με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να ταξιδεύει στην πορτογαλική πρωτεύουσα την Κυριακή (3/4) προκειμένου την επομένη να υποβληθεί σε επέμβαση στους χιαστούς από τον φημισμένο Δρ. Ζοσέ Νορόνια, ο οποίος στο παρελθόν έχει εγχειρήσει τους Αντρέ Βιεϊρίνια, Φερνάντο Βαρέλα και Ζοσέ Μαουρίσιο όταν εκείνος βρισκόταν στον ΠΑΟΚ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα