ΑΕΚ: Χωρίς Τζαβέλλα, Σιμόες και Ανσαριφάρντ κόντρα στον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Χωρίς Τζαβέλλα, Σιμόες και Ανσαριφάρντ κόντρα στον Ολυμπιακό

Newsroom
ΑΕΚ: Χωρίς Τζαβέλλα, Σιμόες και Ανσαριφάρντ κόντρα στον Ολυμπιακό

bet365

Λιβάι Γκαρσία και Στίβεν Τσούμπερ επέστρεψαν από τις εθνικές τους υποχρεώσεις και τέθηκαν στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκτός οι Τζαβέλλας, Σιμόες και Ανσαριφάρντ.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανεβάζουν στροφές ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, (03/04, 20:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των PlayOffs της Super League Interwetten.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (31/03) ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είδε τους Λιβάι Γκαρσία και Στίβεν Τσούμπερ να επιστρέφουν από τις εθνικές τους υποχρεώσεις και να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης. Από την Παρασκευή (01/04) οι δύο ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής με τους «ερυθρόλευκους».

Οι Μιλάντ Μοχαμάντι, Εχσάν Χατζισαφί και Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ οι οποίοι επέστρεψαν την Τετάρτη (30/03) στα Σπάτα, επανεντάχθηκαν σήμερα (31/03) στο πρόγραμμα της ομάδας και δούλεψαν υπό την καθοδήγηση του Οφρυδόπουλου.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Τζαβέλλας γυμνάστηκε ατομικά, ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε θεραπεία, ενώ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν προπονήθηκε, καθώς αποφασίστηκε να προφυλαχθεί για μερικές μέρες λόγω του τραυματισμού του στο μάτι. Οι τρεις ποδοσφαιριστές όπως όλα δείχνουν δεν θα καταφέρουν να είναι έτοιμοι για τον αγώνα στο «Καραϊσκάκης».

Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 11.30.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα