ΑΕΚ: Μένει εκτός και ο Ανσαριφάρντ μετά τον τραυματισμό του στο μάτι

ΑΕΚ: Μένει εκτός και ο Ανσαριφάρντ μετά τον τραυματισμό του στο μάτι

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Μένει εκτός και ο Ανσαριφάρντ μετά τον τραυματισμό του στο μάτι

bet365

Μετά τους Τζαβέλλα και Σιμόες, το νέο πρόβλημα της ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού αφορά τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος αποφασίστηκε να προφυλαχθεί για μερικές μέρες λόγω του τραυματισμού του στο μάτι.

Πλην των Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία που αναμένεται να επιστρέψουν από Πέμπτη, το απόγευμα της Τετάρτης στα Σπάτα επανεντάχθηκαν οι υπόλοιποι διεθνείς της ΑΕΚ που απουσίαζαν με τις Εθνικές τους ομάδες. Ανάμεσά τους και ο Ανσαριφάρντ, ο οποίος τραυματίστηκε στο μάτι με την Εθνική ομάδα του Ιράν έπειτα από το περιστατικό με τους συμπαίκτες του.

Ο Ιρανός φορ της ΑΕΚ εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί για μερικές μέρες. Θα προπονείται μόνος του, αλλά με μεγάλη προσοχή, καθώς για κάποιο διάστημα είναι απαραίτητο να αποφύγει οποιαδήποτε σωματική επαφή προκειμένου να αποφύγει το παραμικρό ρίσκο με το μάτι του.

Έτσι, στην προετοιμασία ενόψει Ολυμπιακού που θα ξεκινήσει ουσιαστικά από το πρωί της Πέμπτης (11:30) ο Ανσαριφάρντ αποτελεί το τρίτο πρόβλημα για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο καθώς δεν θα τον έχει διαθέσιμο. Ο Τζαβέλλας που απέφυγε τα χειρότερα, συνέχισε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σιμόες όπως αναμενόταν ακολούθησε θεραπεία καθώς πρέπει να πηγαίνει συντηρητικά μέχρι να πάρει το «πράσινο φως». Αμφότεροι θεωρούνται εξαιρετικά αμφίβολοι για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.

Κάποιο άλλο απρόοπτο από τους διεθνείς που επέστρεψαν στα Σπάτα δεν προέκυψε, με τους Μοχαμαντί, Χατζισαφί και Κριχόβιακ να ακολουθούν αποκατάσταση. Ο τελευταίος άλλωστε αγωνίστηκε χθες στο καθοριστικό ματς της Πολωνίας με τη Σουηδία και βοήθησε την Εθνική του ομάδα να πάρει την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα