Βόλος κατά Κλάτενμπεργκ για το Ολυμπιακός-Αστέρας: «Καθαρίσετε τα απομεινάρια, αρρωστημένη νοοτροπία»

Βόλος κατά Κλάτενμπεργκ για το Ολυμπιακός-Αστέρας: «Καθαρίσετε τα απομεινάρια, αρρωστημένη νοοτροπία»

Newsroom
Βόλος κατά Κλάτενμπεργκ για το Ολυμπιακός-Αστέρας: «Καθαρίσετε τα απομεινάρια, αρρωστημένη νοοτροπία»

bet365

Με ανακοίνωσή του ο Βόλος εγκαλεί τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ με αφορμή το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Τάσος Παπαπέτρου στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης κλήθηκε να διαχειριστεί τη φάση με πρωταγωνιστές τους Βατσλίκ και Μπενίτο, όταν ο Τσέχος έσπρωξε τον Ισπανό, φάση που κάλλιστα θα μπορούσε να επισύρει παράβαση και πέναλτι.

Από την πλευρά του ο Βόλος εξαπέλυσε βολές κατά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ και «φωτογράφισε» τον Ολυμπιακό, κατηγορώντας τον.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Κύριε Κλάτενμπεργκ

Εάν πραγματικά ήρθατε στην Ελλάδα γιατί θεωρείτε ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει χρόνιες παθογένειες και χρειάζεται να βγει από την εντατική, είστε υποχρεωμένος να καθαρίσετε απομεινάρια του παρελθόντος τύπου Παπαπέτρου και Τσακαλίδη, οι οποίοι απέδειξαν ότι έχουν χάσει κάθε έννοια αξιοπρέπειας και είναι υπηρέτες ενός σάπιου συστήματος.

Η νοοτροπία μιας ομάδας να παίρνει το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά και όχι με 5 όπως αξίζει, είναι προφανώς αρρωστημένη και δημιουργεί αναξιοπιστία, έλλειψη ανταγωνιστικότητας και άδειες εξέδρες και πολλές φορές βία και θλιβερές καταστάσεις.

Ας ελπίσουμε σε ένα καλύτερο αύριο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν θέλουμε να το φτιάξουμε, τώρα είναι η ώρα.

Υ.Γ.: Μην ξεχάσετε να βάλετε τον Βαρούχα και να πει «εδώ όπως βλέπετε δεν υπάρχει επαφή».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα