ΑΕΚ: Τέλος ο Γιαννίκης από την Ένωση, αναλαμβάνει ο Οφρυδόπουλος

ΑΕΚ: Τέλος ο Γιαννίκης από την Ένωση, αναλαμβάνει ο Οφρυδόπουλος

ΑΕΚ: Τέλος ο Γιαννίκης από την Ένωση, αναλαμβάνει ο Οφρυδόπουλος

bet365

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Αργύρη Γιαννίκη ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, επιβεβαιώνοντας το Gazzetta. Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα προπονητής της ΑΕΚ Β, Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ ΑΕΚ ανήκει ο Αργύρης Γιαννίκης, όπως είχατε ήδη ενημερωθεί νωρίτερα από το Gazzetta, μιας και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 41χρονο Έλληνα τεχνικό, μετά τη νέα ήττα της ομάδας από τον Παναθηναϊκό (3-0) στη Λεωφόρο.

Ο Αργύρης Γιαννίκης, μετέβη το μεσημέρι της Τρίτης (01/03) στα γραφεία της ΠΑΕ όπου κι ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την απομάκρυνση του. Ο Έλληνας προπονητής αφήνει την ΑΕΚ ύστερα από τέσσερις μήνες και απολογισμό 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες. Υπενθυμίζεται πάντως ότι η Ένωση είχε ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αργύρη Γιαννίκη έως το 2024 στις 21 Δεκεμβρίου, μία ημέρα μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού της Ένωσης θα αναλάβει ο μέχρι σήμερα προπονητής της ΑΕΚ Β, Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Η επόμενη μέρα στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ μπαίνει στη διαδικασία πλέον για την αναζήτηση του προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι στην ΑΕΚ Β' συνεχίζουν Παναγιωτάρας με Παυλή και υπόλοιπο σταφ που υπήρχε και στην πρώτη ομάδα παραμένει το υπάρχον σταφ, εκτός φυσικά του Γιαννίκη και του βοηθού του, Τζίνο Λετιέρι.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αργύρη Γιαννίκη, τον ευχαριστεί για τους πέντε μήνες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και εύχεται στον Έλληνα προπονητή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού της ομάδας μας αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα προπονητής της ΑΕΚ Β, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, με συνεργάτη του τον Ηλία Κυριακίδη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα