ΑΕΚ: Ανανέωσε με τον Γιαννίκη μέχρι το 2024!

ΑΕΚ: Ανανέωσε με τον Γιαννίκη μέχρι το 2024!

Newsroom
ΑΕΚ: Ανανέωσε με τον Γιαννίκη μέχρι το 2024!

bet365

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την ενεργοποίηση της οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του Αργύρη Γιαννίκη, το οποίο αυτομάτως επεκτείνεται για τα δύο επόμενα χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2024.

Λίγες ώρες μετά την ήττα με 2-1 από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ έδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο την πίστη της ότι ο Αργύρης Γιαννίκης θα δημιουργήσει την ομάδα της «Αγία Σοφίας - ΟPAP Arena».

Με ανακοίνωσή της η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε την ενεργοποίηση της οψιόν του 41χρονου τεχνικού, ως το 2024.

Μάλιστα, αυτή η ενεργοποίηση σημαίνει πλήρης στήριξη στο πρότζεκτ που τρέχει εδώ και περίπου δύο μήνες ο Αργύρης Γιαννίκης αλλά και συνέχεια της δουλειάς στην ΑΕΚ που ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι με την ενίσχυση της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ενεργοποίηση της οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του προπονητή της ομάδας μας, Αργύρη Γιαννίκη, το οποίο αυτομάτως επεκτείνεται για τα δύο επόμενα χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2024.

Κόουτς, καλή συνέχεια στο έργο, που έχεις ήδη αναλάβει, με επιτυχίες στον κιτρινόμαυρο πάγκο!».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα