Σπανός: «Αφιερώνουμε τον βαθμό στον Τσιγκρίνσκι και σε όλο τον λαό της Ουκρανίας»

Newsroom
Σπανός: «Αφιερώνουμε τον βαθμό στον Τσιγκρίνσκι και σε όλο τον λαό της Ουκρανίας»

bet365

Στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που αυτές τις μέρες περνάει δύσκολα βλέποντας την χώρα του να βομβαρδίζεται από τους Ρώσους, αφιέρωσε τον βαθμό της ισοπαλίας με τον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός.

Ο Ιωνικός κατάφερε να φύγει με τον έναν βαθμό από τη Τούμπα, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα, σε μια αναμέτρηση που την παράσταση έκλεψε η αφιέρωση του γκολ του Τουράμ στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσι. Ο Ουκρανός έβγαλε μια σημαία της Ουκρανίας με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να τον χειροκροτά σε μια πολύ δυνατή στιγμή.

Στον παίκτη του που τις τελευταίες ημέρες περνάει δύσκολα βλέποντας τους Ρώσους να βομβαρδίζουν την χώρα του, αφιέρωσε την ισοπαλία ο Δημήτρης Σπανός. Αρχικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για το πόσο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα για την ομάδα του: «Πριν την έναρξη του παιχνιδιού αν μου λέγανε ότι θα κερδίζαμε έναν βαθμό απέναντι στον ΠΑΟΚ θα ήμουνα ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Βλέποντας όμως όλη την εξέλιξη του παιχνιδιού εμείς είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για να κερδίσουμε τελικά το παιχνίδι. Βέβαια απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ ο βαθμός είναι υπερπολύτιμος».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν φοβήθηκε τον ΠΑΟΚ παίζοντας και επιθετικό ποδόσφαιρο: «Η ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλή και θέλει να παίζει πάντα επιθετικό ποδόσφαιρο. Αλλά ως νεοφώτιστη στην κατηγορία, θέλαμε τον χρόνο μας για να προσαρμοστούμε. Εμείς κοιτάμε στα μάτια όποιον αντίπαλο έχουμε».

Για τον Τσιγκρίνσκι: «Αφιερώνουμε στον Τσιγκρίνσκι αυτή την επιτυχία, τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένειά του αλλά και σε όλον τον λαό της Ουκρανίας που δοκιμάζεται σκληρά αυτές τις δύσκολες ώρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα