ΠΑΟΚ: Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για Αουγκούστο

ΠΑΟΚ: Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για Αουγκούστο

bet365

H Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σύμφωνα με ΜΜΕ της Βραζιλίας, έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντάγκλας Αουγκούστο και μάλιστα έχει «χτυπήσει» την πόρτα του ΠΑΟΚ.

Μπορεί το ενδιαφέρον της Μποταφόγκο για τον Ντάγκλας Αουγκούστο να μην προχώρησε, λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του ΠΑΟΚ, ωστόσο νέα δημοσιεύματα από τη Βραζιλία κάνουν λόγο ότι ο 25χρονος μέσος του «Δικεφάλου» βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «torcedores.com» ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Φεντερίκο Βαράντας, θέλει να αποκτήσει τον Ντάγκλας Αουγκούστο από το περιβάλλον του οποίου προέρχονται οι περισσότερες πληροφορίες και γίνεται λόγος περί «μεγάλης αισιοδοξίας για τη μεταγραφή, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στο ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων».

Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται η δυσκολία της Σπόρτινγκ να πληρώσει για όλα τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου μέσου, με τον ΠΑΟΚ να έχει από το καλοκαίρι του 2019 το 85%, το υπόλοιπο 11% έμεινε στην Κορίνθιανς, ενώ ένα μικρό ποσοστό 4% έχει περάσει στην Φλουμινένσε, μια από τις προηγούμενες ομάδες του Αουγκούστο.

Σ’ αυτό το δαιδαλώδες περιβάλλον οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν ότι το ποσό εκκίνησης της μεταγραφής ανέρχεται στα 6.000.000 ευρώ, με την Σπόρτινγκ να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ζοάο Παλίνια (μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ την ίδια περίοδο) για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες όπως η Έβερτον, η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Νιούκαστλ

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα