«Δεν προχωράει η περίπτωση του Αουγκούστο για την Μποταφόγκο»

«Δεν προχωράει η περίπτωση του Αουγκούστο για την Μποταφόγκο»

Newsroom
«Δεν προχωράει η περίπτωση του Αουγκούστο για την Μποταφόγκο»

bet365

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους ο ΠΑΟΚ επιθυμεί μόνο κανονική πώληση του παίκτη, ενώ και ο ίδιος ο Ντόουγκλας Αουγκούστο δεν φαίνεται πως θέλει να αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη.

Σοβαρό ενδιαφέρον από την Μποταφόγκο για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο του ΠΑΟΚ είχε προκύψει τελευταία, ωστόσο σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ η περίπτωση του δεν θα προχωρήσει.

Όπως τονίζουν στη χώρα της Λατινικής Αμερικής ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να μπει σε διαπραγματεύσεις για τον δανεισμό του παίκτη και θα συζητούσε μόνο κανονική πώλησή του.

Επίσης, όπως τονίζεται, ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει τον Αουγκούστο, ενώ και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος μέσος δεν φαίνεται πως επιθυμεί να φύγει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα