Superleague, η βαθμολογία: Στο... κατώφλι των play off Αστέρας και Άρης, το Σάββατο ο μεταξύ τους «τελικός»!

Newsroom
Superleague, η βαθμολογία: Στο... κατώφλι των play off Αστέρας και Άρης, το Σάββατο ο μεταξύ τους «τελικός»!

bet365

Αρης και Αστέρας πήραν τα τρίποντα που ήθελαν ώστε να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για τα play off πριν από την μεταξύ τους Σαββατιάτικη «μάχη» στην Τρίπολη. Ακόμη ένα βήμα παραμονής για τον Ιωνικό!

Στην πρεμιέρα του Μπούργος στον πάγκο του Άρη, ένας συμπατριώτης του του έκανε το καλύτερο δώρο στο νέο προπονητή για το... καλωσόρισμα! Ο Μαντσίνι επέστρεψε στα γκολ και μάλιστα δύο φορές και ο Άρης επέστρεψε στις νίκες, με τον Ιτούρμπε να βρίσκει κι αυτός για πρώτη φορά δίχτυα στο πρωτάθλημα.

Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης επικράτησαν με 3-0 του Ατρομήτου και με το τρίποντο που πήραν προσέγγισαν ακόμη περισσότερο την πρώτη εξάδα προκειμένου να προλάβουν στο φινάλε της κανονικής περιόδου το τρένο των play off. Από την άλλη οι Περιστεριώτες έφυγαν με άδεια χέρια από την Θεσσαλονίκη και παραμένουν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας πάντως ένα ακόμη «χρωστούμενο» ματς πλην των δύο που απομένουν, πριν αρχίσει η έξτρα περίοδος των play out.

Μετά από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, στην πιο κομβική καμπή της κανονικής περιόδου ο Αστέρας Τρίπολης πήρε ένα σημαντικό διπλό που του δίνει ώθηση στην προσπάθεια συμμετοχής στα play off.

Βάζοντας δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών στο πρώτο ημίχρονο με σκόρερ τον Μπαράλες και τον Ριέρα οι Αρκάδες έφυγαν με τρίποντο... χρυσάφι από τη Λαμία και πλέον αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για την επίτευξη του στόχου της πρώτης 6άδας. Από την άλλη η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου γνώρισε την 5η (!!!) σερί ήττα στο πρωτάθλημα, παραμένει σε κακή αγωνιστική κατάσταση και πλέον ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή της παραμονής στην κατηγορία μέσω των play out.

Το ματς που έκλεισε την... μίνι αγωνιστική των εξ αναβολής αναμετρήσεων είχαν παράσταση για ένα ρόλο. Ιωνικός και Απόλλωνας Σμύρνης ήθελαν για τον ίδιο λόγο το τρίποντο, αλλά όπως φάνηκε οι γηπεδούχοι δεν είχαν όρεξη για... αστεία.

Με τρία γκολ στο πρώτο μισάωρο του αγώνα έδωσαν νωρίς-νωρίς τέλος στη «σεμνή τελετή» κι απλά στο φινάλε το υπέροχο γκολ του Ντάλσιο ήταν το... κερασάκι που έβαλε στο βαθμολογικό σακούλι ένα ακόμη τρίποντο ώστε να τους κάνει πιο εύκολη τη ζωή στα play out.

Από την άλλη ο Απόλλωνας δεν έδωσε συνέχεια στην καλή εικόνα και το διπλό της Λαμίας. Αντίθετα παρουσιάστηκε σε έναν αγώνα – τελικό απογοητευτικός και όλα δείχνουν ότι στην κανονική περίοδο δεν πρόκειται να αποφύγει την τελευταία θέση, με την αποστολή της παραμονής να παραμένει εξαιρετικά δύσκολη έως και απίθανη.

Superleague: Η «μάχη» των play offs

Εξ αναβολής αγώνες
Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 0-2
Αρης – Ατρόμητος 3-0
Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης 4-0


H Bαθμολογία

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 59 (23 αγώνες)

2. Π.Α.Ο.Κ. 48 (23 αγώνες)

3. A.E.K. 42 (23 αγώνες)

4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 36 (24 αγώνες)

5. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 36 (24 αγώνες)

6. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 35 (23 αγώνες)

7. Ο.Φ.Η. 34 (24 αγώνες)

8. ΑΡΗΣ 33 (24 αγώνες)

9. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 28 (24 αγώνες)

10. ΒΟΛΟΣ 28 (23 αγώνες)

11. ΙΩΝΙΚΟΣ 25 (24 αγώνες)

12. ΛΑΜΙΑ 18 (24 αγώνες)

13. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 17 (23 αγώνες)

14. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 13 (24 αγώνες)

*Ο Άρης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.


Η επόμενη αγωνιστική (25η)

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου
Αστέρας Τρίπολης – Άρης (17.15)
Παναιτωλικός – Βόλος (19.30)

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου
ΠΑΟΚ – Ιωνικός (17.15)
Ολυμπιακός – ΟΦΗ (19.30)
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (19.30)

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου
Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος (19.30)
ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία (19.30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα