Επίσημο: Ινγκασον και ΠΑΟΚ συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2025 (vid)

Επίσημο: Ινγκασον και ΠΑΟΚ συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2025 (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Επίσημο: Ινγκασον και ΠΑΟΚ συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2025 (vid)

bet365

H «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ίνγκι Ίνγκασον μέχρι το καλοκαίρι του 2025. «Πάμε ΠΑΟΚάρα», το πρώτο μήνυμα του Ισλανδού στόπερ.

Επίσημη μορφή πήρε η συμφωνία που υπήρχε εδώ και μια εβδομάδα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ίνγκι Ίνγκασον, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να επισημοποιεί το γεγονός το απόγευμα της Τετάρτης (23/2).

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Ίνγκι Ίνγκασον μέχρι τις 30.06 του 2025», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στην Τούμπα και μέσα από τα αποδυτήρια έστειλε το πρώτο μήνυμα στους φίλους του «Δικεφάλου», δηλώνοντας ευτυχισμένος που ανανέωσε για άλλα τρία χρόνια τη συνεργασία του με τους «ασπρόμαυρους».

«Πάμε ΠΑΟΚάρα», φώναξε ο Ίνγκασον κλείνοντας το video που «ανέβασε» στους επίσημους λογαριασμούς της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα