ΠΑΟΚ: Χωρίς ρήτρα το νέο συμβόλαιο του Ινγκασον

ΠΑΟΚ: Χωρίς ρήτρα το νέο συμβόλαιο του Ινγκασον

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Χωρίς ρήτρα το νέο συμβόλαιο του Ινγκασον

bet365

ΠΑΟΚ και Ίνγκι Ίνγκασον, εδώ και μία εβδομάδα, έχουν δώσει τα χέρια για το νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στο οποίο δεν θα υπάρχει ρήτρα εξαγοράς του.

Από την προηγούμενη εβδομάδα ΠΑΟΚ και Ίνγκι Ίνγκασον είχαν συμφωνήσει για το νέο τριετές συμβόλαιο, που θα κρατήσει τον Ισλανδό στόπερ στην Τούμπα μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Όπως είχε γίνει γνωστό αυτό που απέμενε ήταν να «πέσουν οι υπογραφές» στο νέο συμβόλαιο και να επισημοποιηθεί η συμφωνία από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει άμεσα.

Οι δύο πλευρές περίμεναν να περάσουν τα εκτός έδρας παιχνίδια με τη Μίντιλαντ και τον Άρη για να σφραγίσουν την συμφωνία τους. O ΠΑΟΚ έδειξε στον Ίνγκασον το πόσο ήθελε να παραμείνει στην ομάδα με την αύξηση των ετήσιων αποδοχών (μέχρι τώρα η αμοιβή του αγγίζει τις 900.000 ευρώ το χρόνο) η οποία προβλέπεται να αρχίσει να «τρέχει» από το υπάρχον συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με το κλαμπ το οποίο ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Κατά την προσφιλή τακτική του ο «Δικέφαλος» φρόντισε στο νέο τριετές συμβόλαιο του με τον Ίνγκι Ίνγκασον να μην υπάρχει ρήτρα εξαγοράς του προκειμένου η ομάδα να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε περίπτωση που προκύψει μια πρόταση πώλησης του 28χρονου κεντρικού αμυντικού.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα