Ο Σεμέδο πρώτο θέμα στην «O' JOGO»

Newsroom
Ο Σεμέδο πρώτο θέμα στην «O' JOGO»

bet365

Ο Πορτογάλος στόπερ έπαιξε σε όλο το ματς της Πόρτο Β' και ο τεχνικός του Αντόνιο Φόλια έδειξε ικανοποιημένος από εκείνον.

Χρόνο συμμετοχής με τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο στο ματς με την Τσάβες πήρε πρόσφατα ο Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς ο 28χρονος στόπερ έπαιξε την Κυριακή (20/2) σε όλο το συγκεκριμένο παιχνίδι και σήμερα (22/2) είναι το κεντρικό θέμα της εφημερίδας «O' JOGO».

Η πορτογαλική ομάδα φιλοξενεί δηλώσεις του Αντόνιο Φόλια, τεχνικού της 2ης ομάδας των «δράκων» και παλαίμαχου παίκτη της ΑΕΚ, ο οποίος στέκεται στη διάθεση που έδειξε ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός στην αναμέτρηση, ενώ παράλληλα έδειξε αισιόδοξος πως σύντομα θα αγωνιστεί και στην «μεγάλη» του club.

...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα