Μαρτίνς για Βαλμπουενά: «Ο Ματιέ βοηθά στο γήπεδο και στα αποδυτήρια»

Newsroom
Μαρτίνς για Βαλμπουενά: «Ο Ματιέ βοηθά στο γήπεδο και στα αποδυτήρια»

bet365

Ο κόουτς του Ολυμπιακού έπλεξε το εγκώμιο του Γάλλου μεσοεπιθετικού και στάθηκε στην πολύπλευρη παρουσία του στην ομάδα.

Με τη νίκη (1-0) από το Βόλο έφυγε ο Ολυμπιακός, χάρις σε γκολ του Βαλμπουενά προς το φινάλε της αναμέτρησης. Μετά το ματς ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε τόσο στην πολλαπλή αξία που είχε για τους «ερυθρόλευκους» το σημερινό (20/2) αποτέλεσμα, όσο και στην αξία του Γάλλου μεσοεπιθετικού. «Είναι ένα παιχνίδι που κερδίζεις πολλά περισσότερα από τρεις βαθμούς. Είχαμε κουραστεί πολύ από τα ταξίδια και το έντονο ρυθμό στην Αταλάντα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που παρόλο την κούρασή τους έδωσαν τα πάντα και κατάφεραν να πάρουν μια σπουδαία νίκη και έδειξαν χαρακτήρα», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Ο Ματιέ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μας παίκτες και δίνει πάντα τον καλύτερό του. Βοηθάει τόσο εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και στα αποδυτήρια, είναι πολύ σημαντικός παίκτης».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα