ΠΑΟΚ: Ο Κούρτιτς και οι «ντόπες» του κόσμου

ΠΑΟΚ: Ο Κούρτιτς και οι «ντόπες» του κόσμου

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Κούρτιτς και οι «ντόπες» του κόσμου

bet365

Τι συμβαίνει με τον Σλοβένο χαφ του ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον Άρη και τι συνέβη στο τέλος της σημερινής προπόνησης του «Δικεφάλου» στην Τούμπα.

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς έλειψε από τα δύο τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ κόντρα σε Ατρόμητο και Μίντιλαντ. Η απουσία του από τον πρώτο αγώνα για τη φάση των νοκ άουτ του Europa Conference League ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή, ωστόσο ο 33χρονος χαφ φωνάζει «παρών» ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κρατάει κλειστά τα χαρτιά του πριν από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με την επιστροφή του Σλοβένου μέσου, ενδεχομένως, να αλλάζει τις ισορροπίες σ’ ότι αφορά το πιθανό αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ.

Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μια τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

Η κοπή πίτας των φίλων του «Δικεφάλου» στην Τούμπα συνέπεσε με το τέλος της προπόνησης, κάτι που έδωσε τη δυνατότητα σε μια μερίδα οπαδών να βρεθεί στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και «ντόπαραν» τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα