ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή πριν το ντέρμπι με τον Άρη

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή πριν το ντέρμπι με τον Άρη

bet365

Ο ΠΑΟΚ πάει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το ντέρμπι με τον Άρη, δίχως να ανακοινώσει αποστολή. Οι απαντήσεις για τα ερωτηματικά που υπήρχαν και υπάρχουν θα απαντηθούν λίγο πριν την σέντρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στην τρέχουσα σεζόν ο ΠΑΟΚ αποφασίζει να μην ανακοινώσει την αποστολή του πριν από έναν αγώνα.

Τα ερωτηματικά που υπήρχαν, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού το προηγούμενο διάστημα, θα συνεχίσουν να υπάρχουν μέχρι και λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα όταν και θα ανακοινωθεί η 20αδα του Δικεφάλου».

Σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Μίντιλαντ οι Σάστρε, Μιχαηλίδης, Ζαμπά, είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ το μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού συνεχίζει να είναι αυτό του Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (19.02) στο γήπεδο της Τούμπας και ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι στο Χαριλάου.

Η τελευταία… πρόβα ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του κυριακάτικου αγώνα, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έξτρα προπόνηση έγινε και στις στατικές φάσεις.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα