Αναστασίου: «Μεγαλώνουμε σαν ομάδα» (vid)

Newsroom
 Αναστασίου: «Μεγαλώνουμε σαν ομάδα» (vid)

bet365

Ο κόουτς του Παναιτωλικού στάθηκε στην πολλαπλή σημασία που έχει για τα «καναρίνια» η σημερινή νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Τα καλύτερα για τους παίκτες του είχε να πει ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος του αποψινού (19/2) 1-0 του Παναιτωλικού επί του Παναθηναϊκού. «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και επικίνδυνη απέναντι στην οποία πρέπει να αμυνθείς σωστά. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, κάναμε γκολ τη φάση που βρήκαμε ενώ ο Παναθηναϊκός έχασε το πέναλτι. Νομίζω ελέγξαμε το παιχνίδι και δεν είχαμε πολλά προβλήματα. Σε κάποιες στιγμές που δεν είχαμε τη μπάλα έπρεπε να αμυνθούμε κοντά στην περιοχή μας. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη και να πω ένα σούπερ ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξή του», είπε αρχικά ο κόουτς των «κυανοκίτρινων» στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Το σημαντικό είναι σαν ομάδα να μεγαλώνουμε. Οι νίκες αυτές μας δίνουν αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Και στην ομάδα και στον κόσμο. Πρέπει όμως να μάθουμε να διαχειριζόμαστε κάποια πράγματα. Μετά τις σημαντικές νίκες που κάναμε τον Ιανουάριο δεν διαχειριστήκαμε σωστά τα επόμενα παιχνίδια. Κάθε ματς πρέπει να κοιτάμε να παίρνουμε το μάξιμουμ, θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο όταν έχουμε τη μπάλα και να να κάνουμε σωστά πράγματα χωρίς τη μπάλα. Η ομάδα ωριμάζει και σε αυτό βεβαίως ωριμάζει και η ποιότητα και η εκπαίδευση των παικτών μας».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα