Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός: Βασικοί οι Βιτάλ και Καρλίτος

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός: Βασικοί οι Βιτάλ και Καρλίτος

Νίκος Αθανασίου
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός: Βασικοί οι Βιτάλ και Καρλίτος

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επαναφέρει στην ενδεκάδα τους Καρλίτος και Βιτάλ και αφήνει στον πάγκο Ιωαννίδη και Παλάσιος.

Μία μίνι έκπληξη έχει η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άφησε στον πάγκο τον Σεμπάστιαν Παλάσιος και ξεκινά τον Ματέους Βιτάλ. Επιστροφή στο αρχικό σχήμα και για τον Καρλίτος αντί του Ιωαννίδη.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκινά ο Διούδης. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Σάντσες και ο Σάρλια με τον Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας. Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς στην μεσαία γραμμή. Στα άκρα ο Βιτάλ με τον Αϊτόρ και στην κορυφή ο Καρλίτος.

Όσον αφορά τον Παναιτωλικό, ο Γιάννης Αναστασίου παρατάσσει τους: Ανέστη στην εστία. Χουχούμης αριστερός μπακ, Μαλής δεξιός και Κορνέλιους με Λάρσον στο κέντρο των μετόπισθεν. Φλόρες και Μάρτενσον οι δύο κεντρικοί μέσοι. Νταγκό, Μόρσει, Μεντόζα η μεσοεπιθετική τριπλέτα και «φουνταριστός» ο Βέργος.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα