Παναιτωλικός: «Όλοι να προστατεύσουμε την ομάδα και την έδρα μας»!

Newsroom
Παναιτωλικός: «Όλοι να προστατεύσουμε την ομάδα και την έδρα μας»!

bet365

Ο ορισμός του Τζήλου ως 4ος διαιτητής στον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έχει σημάνει... συναγερμό στον Παναιτωλικό που με ανακοίνωσή του ζητάει από τον κόσμο της ομάδας να επιδείξει αυτοσυγκράτηση ώστε να μην μπει σε κίνδυνο η έδρα ενόψει play out.

Στο Αγρίνιο δεν έχουν ξεχάσει την πρόσφατη διαιτησία του Θανάση Τζήλου στο ματς με τον Άρη και όσα ακολούθησαν. Ετσι απολύως λογικά δεν είδαν με καλό μάτι τον ορισμό του ως 4ου διαιτητή στο ματς του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Με δεδομένο ότι οι μνήμες είναι νωπές, όπως και η οργή του κόσμου (που από αύριο, Σάββατο,θα είναι και περισσότερος στο γήπεδο), η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση. Μέσω αυτής ζητούν από τους φίλους του Παναιτωλικού να στηρίξουν την ομάδα τους και να προφυλάξουν την έδρα από το ενδεχόμενο τιμωρίας ενόψει των αγώνων στα play out. Η «κυανοκίτρινη» ανακοίνωση αναφέρει:

«Στον αγώνα με τον Άρη οι φίλαθλοι προσπάθησαν να τηρήσουν υπεύθυνη στάση και να δείξουν αυτοσυγκράτηση, παρά το αίσθημα αδικίας από όσα συνέβαιναν εντός αγωνιστικού χώρου. Στον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό κάνουμε έκκληση: ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΣΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

Οφείλουμε με πολιτισμένη συμπεριφορά για μια ακόμα φορά να βάλουμε πάνω απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας. Να τη βοηθήσουμε να φτάσει στη νίκη! Χωρίς υβριστικά συνθήματα και ότι άλλο μπορεί να αποτελέσει αφορμή για πιθανή τιμωρία. Να μην επιτρέψουμε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ να βλάψει τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα