Παναιτωλικός για Τζήλο: «Ανάγκασε τους φιλάθλους να τραγουδάνε ρυθμικά το ονοματάκι του»!

Newsroom
Παναιτωλικός για Τζήλο: «Ανάγκασε τους φιλάθλους να τραγουδάνε ρυθμικά το ονοματάκι του»!

bet365

Τα «καναρίνια» εξαπέλυσαν δριμύ κατηγορώ κατά του 38χρονου ρέφερι, με αφορμή (και) τις σημερινές του αποφάσεις.

«Βράζουν» άπαντες στον Παναιτωλικό με τον Θανάση Τζήλο και τις αποφάσεις του (και) στο σημερινό (30/1) ματς με τον Αρη. Τα «καναρίνια» διατηρούν πολλά παράπονα από τις εν γένει υποδείξεις του 38χρονου ρέφερι στα παιχνίδια τους, ενώ μετά το φετινό τους στα Γιάννινα εξέδωσαν ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων τόνιζαν πως «όλη η Ελλάδα είδε τον βιασμό της λογικής και του ποδοσφαίρου».

Μάλιστα ύστερα από τον ορισμό του στην αναμέτρηση με τους «κίτρινους» έλεγαν, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά πως με αφορμή την παρουσία του στο Αγρίνιο «ο Κλάτενμπεργκ δεν βλέπει, δεν ακούει, δεν μαθαίνει…» και πριν από λίγο εξαπέλυσαν νέα «επίθεση» κατά πάντων. Με επίσημη τοποθέτησή τους ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι σήμερα υπήρξε «χειρουργείο από τα παλιά» και παράλληλα σχολίαζαν για τον διαιτητή ότι «Σταματήστε να τον ορίζετε! Σταματήστε να τον ξεφτιλίζετε! Σταματήστε να ξεφτιλίζετε το ποδόσφαιρο!».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Χειρουργείο από τα παλιά! Σαν εκείνα που ζούσαμε τακτικά στο πετσί μας πολλά χρόνια, από τη Γ’ Εθνική. Πριν έρθει ο Κλάτενμπεργκ, πριν έρθει το VAR, για να «εξυγιάνoυν» τάχα το Ελληνικό ποδόσφαιρο.


Όχι, δεν πέσαμε από τα σύννεφα σήμερα. Άλλωστε είχαμε τοποθετηθεί και δημοσίως ζητώντας την εξαίρεση του Τζήλου και των ομοίων του.
Επειδή σήμερα εξευτελίστηκε (και είναι κρίμα) για μια ακόμα φορά με τα όσα χρειάστηκε να κάνει και ανάγκασε το σύνολο των φιλάθλων να τραγουδάνε ρυθμικά το ονοματάκι του…

Το επαναλαμβάνουμε ξανά:
Σταματήστε να τον ορίζετε!
Σταματήστε να τον ξεφτιλίζετε!
Σταματήστε να ξεφτιλίζετε το ποδόσφαιρο!

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα